Αθλητικά

28/06/2020 - 12:35

Στοίχημα: Σταθερός στο Goal/Goal ο Άρης

Κυριακή (28/06) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα έχει αποκτήσει και πάλι “άγρια” ομορφιά και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι ο Stoiximan

 

Τα έχουν “βρει” με το Goal/Goal οι “κιτρινόμαυροι”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Ο Άρης κουβαλάει “πίκρα” από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, χάνοντας μια πρόκριση στον τελικό στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια του. Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση έχοντας ως κίνητρο το γόητρο και την 5η θέση (είναι στο +3 από τον ΟΦΗ) και αναμένεται το ίδιο αποτελεσματικός επιθετικά και το ίδιο ευάλωτος αμυντικά, έχοντας επιβεβαιώσει το Goal/Goal στα επτά τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι επίσης απογοητευμένος από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο σήμερα, πέρα από το γόητρο, παίζει και για τη 2η θέση την οποία παλεύει να κρατήσει. Περιμένουμε καλύτερη εμφάνιση από το “δικέφαλο”, ο οποίος λογικά θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή μας από το παιχνίδι θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

 

Παίζει τη ζωή της η Σαμπντόρια

Συνεχίζουμε με Serie A και την αναμέτρηση Σαμπντόρια – Μπολόνια. Με 2/2 ήττες επέστρεψε στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η Σαμπντόρια, ωστόσο έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα καθώς έδωσε εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Ίντερ και Ρόμα (σε αμφότερα ηττήθηκε 2-1). Βρίσκεται πλέον στη 16η θέση και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και κόντρα στην Μπολόνια θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να πάρει “ανάσα” και ψυχολογία. Η Μπολόνια από την πλευρά της ξεκίνησε επίσης με 2/2 ήττες, έβγαλε επίσης δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε Λάτσιο και Γιουβέντους, η διαφορά σε σχέση με την Ντόρια όμως, είναι πως έχει “καθαρίσει” με την υπόθεση παραμονή όντας στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 6 σερί combo και δεν αναμένεται να αλλάξουν φιλοσοφία, η αδιάφορη Μπολόνια δεν έχει λόγο να κλειστεί, επομένως περιμένουμε ματς υψηλού ρυθμού και αρκετών τερμάτων. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.94. 

 

Μπορεί και εύκολα η “Γκόντσετ”

Ολοκληρώνουμε με Α' Νορβηγίας και το παιχνίδι Στρομσγκόντσετ – Άαλεσουντ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν “καυτοί” στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, καθώς μετρούν δυο νίκες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής, έχοντας σκοράρει έξι τέρματα. Σήμερα υποδέχονται την Άαλεσουντ, η οποία έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό μέχρι στιγμής κι έχει προλάβει να δεχτεί 13 (!!) τέρματα. Έδρα, ψυχολογία και δυναμική μας οδηγούν στον άσσο σε απόδοση 1.90.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα. 

Μοιράσου το άρθρο!