Αθλητικά

19/03/2023 - 23:13

Στον Σταύρο Πατέστο αφιέρωσε τη νίκη της η Μαρία Κάσσου

Μεγάλη συμμετοχή είχαμε και στον αγώνα των 5χλμ. ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου Αθήνας με τη Μαρία Κάσσου και τον Γιώργο Σταμούλη να επικρατούν σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα.

Η  Μαρία Κάσσου υπερασπίστηκε την περσινή της νίκη και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της τελευταίας διετίας. Η νεαρή τερμάτισε σε 17.02 και άφησε στη δεύτερη θέση, τη Μελίσσα Αναστασάκης με 17.34 και στην τρίτη μια άλλη ανερχόμενη δρομέα, την Βασιλική Καλλιμογιάννη, που πέτυχε 17.38.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη νίκη μου και από την επίδοση μου, καθώς ήταν και ο πρώτος αγώνας της σεζόν. Ήταν σαν αγώνας προπόνησης και το δείγμα ήταν θετικό διότι έκανα κατά ένα λεπτό μικρότερο χρόνο σε σχέση με πέρυσι, που για μένα αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Βοήθησε πολύ ο καλός καιρός και ο κόσμος που μας εμψύχωνε στη διαδρομή.

Επόμενος στόχος μου είναι μία διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 10χλμ τον Απρίλιο. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη μου σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, τον καθηγητή Σταύρο Πατέστο, που ήταν το στήριγμά μου στις σπουδές μου“, είπε η Κάσσου, που είναι φοιτήτρια ιατρικής.

 

Αναλυτικά αποτελέσματα

 

 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

 

Μοιράσου το άρθρο!