Αθλητικά

14/11/2013 - 21:19

Στρατής Γρηγόρης Σαραντινός! Μεγάλη επιτυχία για το αστεράκι της Λέσβου στο τένις

Σ

πουδαία εμφάνιση έκανε ο μικρός ταλαντούχος αθλητής του Ο.Α. Λέσβου Στρατής Γρηγόρης Σαραντινός με ζευγάρι τον Λέων Δημητρίου από την Αγία Παρασκευή Αττικής ,φθάνοντας μέχρι τον τελικό του διπλού στο 6ο Εθνικό πρωτάθλημα Ε2 που έγινε στην Άρτα και στην  Ηγουμενίτσα από 8 έως 12 Νοεμβρίου .Επίσης μεγάλη επιτυχία σημείωσε και στο μονό φτάνοντας στα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης.

Αναλυτικά στο διπλό έχασαν για λίγο στο tie brake από τους Καραθανάση Βασίλη (Φιλιππιάδα) και Καραγιάννη Παντελή(Πάτρα) 6-4 /5-7/10-8

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου ,ο προπονητής του κος Τσακίρης Δημήτρης  και οι γονείς του, συγχαίρουμε τον μικρό Στρατή για την καταπληκτική αγωνιστική πορεία και για το ήθος που επέδειξε ανάμεσα σε 150 αθλητές της διοργάνωσης.

Μας έκανε όλους υπερήφανους που  στάθηκε η αφορμή για άλλη μια φορά να  σχολιαστεί θετικά η ακριτική Λέσβος στο χώρο του τένις.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο σε δύσκολες εποχές ,ανακοινώνει δωρεάν χειμερινά  προγράμματα άσκησης για ενήλικες ώστε να αναπτυχτεί το άθλημα.(πληροφορίες στο τηλέφωνο του ομίλου 2251061602 κος Τσακίρης Δημήτρης)

Μοιράσου το άρθρο!