Αθλητικά

28/08/2011 - 19:06

Συμμετοχή έφηβων υδατοσφαιριστών του Ν.Ο.Μ. σε camp στη Χίο

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων polo του Ν.Ο.Μ. για την περίοδο 2010 – 11, που έληξε με την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας ανδρών στο πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, προστέθηκε μία ακόμη τιμητική διάκριση για το Σύλλογο.

 Μετά από πρόσκληση του Ν.Ο. Χίου και ειδικότερα του σπουδαίου προπονητή της ομάδας εφήβων του Ν.Ο.Χ. Γιώργου Μπελέγρη, γνώριμου στη λεσβιακή υδατοσφαίριση από τη θητεία του ως προπονητής του Γ.Α.Σ. Λέσβου, όταν αυτός αγωνιζόταν στην Α2 το 1995 – 96, πέντε έφηβοι του Ν.Ο.Μ. συμμετέχουν σε οργανωμένο τουρνουά που πραγματοποιείται στο πλαίσιο θερινού camp στο Ιωνικό κολυμβητήριο του γειτονικού νησιού.

 

Οι 5 έφηβοι του Ν.Ο.Μ. που προσκλήθηκαν από το Ν.Ο. Χίου και φιλοξενούνται στους ξενώνες του Δήμου στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, είναι οι Αλέξανδρος Αλαμανέλλης, Ανατόλ Λαγκαδάς, Στράτος Πάντας, Γιώργος Παχός και Μάρκος Πίτσιος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί της μαστίχας, οι πολίστες του Ν.Ο.Μ.  θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό συνθήκες τελείως διαφορετικές από αυτές που επικρατούν στη Μυτιλήνη, σε ένα από τα κορυφαία σωματεία της χώρας στην υδατοσφαίριση, να διδαχθούν water polo υψηλής κλάσης και να αποκτήσουν καινούργιες εμπειρίες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον πάλαι ποτέ «αιώνιο αντίπαλο», που τα τελευταία χρόνια πρωτοστατεί στα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης και να του ευχηθεί μετά τις πολύ σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποίησε φέτος, να επιτύχει το στόχο του να κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα Ελλάδας, σπάζοντας το αθηναϊκό κατεστημένο 60 και πλέον ετών.

Μοιράσου το άρθρο!