Αθλητικά

10/11/2014 - 08:08

Τελικά μας αρέσει η ομάδα της Καλλονής;

yle="text-align: justify;">Καλά εμείς οι Μυτιληνιοί δεν ….παιζόμαστε με τίποτα! Παρακολουθούσα από καφετέρια της πόλης τον χθεσινό αγώνα της Καλλονής ΜΑΣ(το ΜΑΣ παρακαλώ με κεφαλαία)  με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, Πίσω μου μια παρέα, κάποιοι μάλιστα τοπικοί παραγοντίσκοι, παρακολουθούσαν τον αγώνα. Γκρίνια, μουρμούρα για την ομάδα, πραγματικά αδιανόητη για φιλάθλους της Μυτιλήνης. «Γιατί η ομάδα δεν παίζει επιθετικά», «Έτσι που παίζει θα φάει πέντε γκολ», «Τι παίκτες είναι αυτοί»!!!
Μια συνεχή στείρα άδικη κριτική για μια ομάδα της Λέσβου που παίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας. Η κριτική βέβαια της παρέας μειώθηκε μετά το γκολ που έβαλε η Καλλονή αλλά συνεχίστηκε   με την άποψη ότι έτσι που παίζει θα φάει γκολ! Μέχρι που μπήκε το δεύτερο γκολ και το βούλωσαν…
Πραγματικά μου προξενεί τεράστια απορία η αμφιβολία ομάδας ανθρώπων της Μυτιλήνης για την ομάδα της Καλλονής. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η Καλλονή βρίσκεται τώρα στην κορυφαία κατηγορία. Μπορούσε να ήταν μια άλλη ομάδα του νησιού, λεγόταν Πολιχνίτος, Αγιάσος, Αιολικός κλπ. Έχει σημασία αυτό; Δεν πρέπει όλοι οι Λέσβιοι θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα, να την στηρίξουμε, να φωνάξουμε μαζί της, να την ….σπρώξουμε ένα βήμα παραπάνω; Και η αντιπαράθεση πριν λίγο καιρό με παράγοντες του Αιολικού πριν λίγο διάστημα ήταν χαρακτηριστική. Ας είναι και λίγο παραπάνω απαιτητικοί οι άνθρωποι της Καλλονής. Δεν χάλασε ο κόσμος! Στην κορυφαία κατηγορία παίζουν, λογικό είναι να έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε σχέση με άλλες ομάδες. Είναι κρίμα άνθρωποι και παράγοντες του νησιού να βάζουν εμπόδια στην πορεία της ΑΕΛ Καλλονής.
Αλλά πρέπει και οι απλοί φίλαθλοι να δώσουν μεγαλύτερη βοήθεια στην ομάδα. Δεν μπορεί να κόβει μόνο 941 εισιτήρια όπως έκοψε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ας δίνει ο φίλαθλος κόσμος της Λέσβου το έντονο παρών του στον Ταρλά και είμαι βέβαιος ότι οι εκπλήξεις από την ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΑΣ θα συνεχιστούν…..
ΕΡΜΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!