Αθλητικά

30/05/2012 - 20:55

Θεϊκό σκορ : Όλυμπος Αγιάσου - Ανω Μεράς Μυκόνου 7-3

yle="text-align:justify;">Πανδαισία από γκολ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι περίπου 350 φίλαθλοι, που βρέθηκαν το απόγευμα στο "Χριστοφίδειο" Γήπεδο της Αγιάσου, με τον Όλυμπο να επικρατεί της Άνω Μεράς Μυκόνου με σκορ 7-3 στην 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Για τους φιλοξενούμενους, η αναμέτρηση μπορεί να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, εν αντιθέσει με τους Αγιασώτες, όμως τίποτα δεν προμήνυε -ούτε καν το Α' ημίχρονο- πως θα σημειωθούν 10 γκολ.

Ο Όλυμπος ήταν καλύτερος, το έδειξε από το πρώτο λεπτό και δικαιολογημένα προηγήθηκε στην ανάπαυλα με σκορ 2-0, χάρη στα γκολ του Γιώργου Μαλακού με κεφαλιά (31') και του Τόλη Λαλά με πλασέ (35').

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει διευρύνει το προβάδισμά της από το πρώτο 45λεπτο, όμως τελικά αυτό συνέβη στην επανάληψη.

Παρά το κερδισμένο πέναλτι της Άνω Μεράς, στο 49ο λεπτό, ο Γιάννης Μαρτίνος νικήθηκε από τον Καραβασίλη στην εσχάτη των ποινών και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαλακός πέτυχε το 3-0 με όμορφο πλασέ. Σχεδόν με τη σέντρα, στο 55', ο Βαγγέλης Σεραφίγκος με δυνατό σουτ έκανε το 4-0 και στο 62', ο Παναγιώτης Βουργουτζής με ένα θεαματικό σλάλομ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Κάπου εκεί, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω και των πολλών αλλαγών. Όμως τα γκολ συνεχίστηκαν να μπαίνουν με τις άμυνες να έχουν χαλαρώσει αρκετά. Στο 79ο λεπτό, ο Καλουτζής σκόραρε με όμορφη ατομική προσπάθεια από τα δεξιά για το 6-0. Ένα λεπτό αργότερα, η Άνω Μερά μείωσε σε 6-1 με σουτ του Γρ. Ασημομύτη, αλλά στο 86' ο Λαλάς βγήκε τετ α τετ με τον Αγγελίδη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 7-1.

Στο 90' η Άνω Μερά κέρδισε νέο πέναλτι, όμως ήταν κι αυτό άστοχο, αφού ο Γρ. Ασημομύτης σούταρε άουτ. Αλλά ένα λεπτό μετά, πήρε... εκδίκηση και με κοντινή κεφαλιά, μείωσε σε 7-2. Και στη λήξη ακριβώς του αγώνα, ο Γιάννης Μαρτίνος διαμόρφωσε το τελικό 7-3...

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης, Σπάχη (70' Καρέτος), Καλουτζής, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Κουρβανιός, Λαλάς, Καζάνης, Βουργουτζής, Μαλακός (70' Καρακλάς), Σεραφίγκος (66' Λαμπράκης)

ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ: Αγγελίδης, Ονουφέρκο, Γρ. Ασημομύτης, Καντρατζόπουλος, Κεραμιδάς, Ασημομύτης, Γατσός (46' Λυκούρης), Ψυχράμης, Μπούρμπουλας (60' Γρέμι), Αμπντούλ, Μαρτίνος

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!