Αθλητικά

17/10/2013 - 19:21

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Μανούσος της ΑΕΛ Καλλονής

pan style="background-color:#d3d3d3;">up date 18/10/2013

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Sportday, το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τον 25χρονο ποδοσφαιριστή πως το εν λόγω φάρμακο περιείχε κορτιζόνη και η ποσότητα ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο.Το "κλειδί" της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι το αν οι άνθρωποι της Καλλονής είχαν ενημερώσει τα αρμόδια όργανα πως χορηγήθηκε στον Μανούσο αυτό το φάρμακο.


αρχικη δημοσίευση 17/10/2013

Αναστάτωση στο στρατόπεδο της Καλλονής καθώς το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τον σύλλογο ότι ο Γιώργος Μανούσος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τούτο σημαίνει πως ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Μανούσο για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ξεκαθαρίζει πως θα ζητηθεί και δεύτερος έλεγχος του παίκτη.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή).

Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της».

Μοιράσου το άρθρο!