Αθλητικά

26/01/2024 - 16:52

Τυχερό Λάμα - Ένα αριστούργημα ενός κουλοχέρη του Rabona

Το Τυχερό Λάμα είναι ένας κουλοχέρης ντίσκο που θα σας οδηγήσει στην πίστα! Μη χάσετε τα λάμα και τα εξωτικά ζώα με την καλύτερη ενδυμασία για club!

Είναι πάντα συναρπαστικό να βλέπουμε τι έχει επινοήσει η Fantasma Games, καθώς δεν μπορούμε ποτέ να μαντέψουμε το επόμενο θέμα στους ευφάνταστους κουλοχέρηδες της. Και αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τίτλους που μπορείτε να βρείτε στο Rabona: https://rabonabet.gr.

Το παιχνίδι έχει φορτωθεί με πολλές διασκεδαστικές λειτουργίες για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Διαβάστε τα πάντα για αυτό τον κουλοχέρη τυχερών παιχνιδιών στο άρθρο μας.

 

Ετοιμαστείτε για ένα ωραίο ντίσκο πάρτι στην παραλία 

Η Fantasma Games σπάνια μας απογοητεύει όσον αφορά το θέμα ή τον σχεδιασμό του παιχνιδιού. Στο Τυχερό Λάμα, βρισκόμαστε σε μια ηλιόλουστη παραλία (πιθανότατα στο Μαϊάμι).

Ο πίνακας του παιχνιδιού είναι λίγο πιο ήπιος και αντ' αυτού έχει μια πραγματική αίσθηση ντίσκο της δεκαετίας του '80 με σύμβολα σε χρώμα νέον που περιστρέφονται σε μια ταλαντευόμενη πίστα ντίσκο.

Δεν είναι χωρίς λόγο που σας πιάνει μια ξαφνική παρόρμηση να κάνετε ένα Travolta στην πίστα όταν περιστρέφετε τους κυλίνδρους σε αυτόν τον κουλοχέρη.

 

Πώς να ξεκινήσετε με το Τυχερό Λάμα στο Rabona 

Αν αρχίσετε να διασκεδάζετε με το Τυχερό Λάμα, τότε δεν χρειάζεται να ξέρετε πολλά. Η διάταξη του παιχνιδιού είναι αρκετά απλή.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το στοίχημα είναι προκαθορισμένο.

Μπορείτε να δείτε το μέγεθος του στοιχήματος στο κάτω μέρος κάτω από τον πίνακα και για να το προσαρμόσετε απλά κάντε κλικ στο μικρό σωρό νομισμάτων στα δεξιά του πίνακα. 

Μόλις επιλέξετε ένα στοίχημα που ταιριάζει στο πορτοφόλι σας, απλώς περιστρέψτε τους κυλίνδρους και αφήστε τη διασκέδαση να ξεκινήσει!

 

Τι είναι το Τυχερό Λάμα;

Η ίδια η διάταξη του Τυχερού Λάμα είναι σχετικά απλή. Είναι ένας κουλοχέρης του Rabona με 6 κυλίνδρους, 4 σειρές και 4,096 γραμμές πληρωμής.

Για να λάβετε μια πληρωμή, απαιτείται το πρώτο σύμβολο στον νικητήριο συνδυασμό σας να βρίσκεται στον πρώτο κύλινδρο του χώρου παιχνιδιού, δηλαδή στον αριστερό κύλινδρο. 

Επιπλέον, πρέπει επίσης να υπάρχουν τουλάχιστον τρία σύμβολα που ταιριάζουν στη γραμμή πληρωμής για να πραγματοποιηθεί μια νίκη.

Τα ειδικά σύμβολα είναι λίγα σε αριθμό και εύκολα αναγνωρίσιμα. Θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τώρα.

 

  Το σύμβολο wild λειτουργεί ακριβώς όπως θα αναμένατε από ένα wild. Δηλαδή, μπορεί να αντικαταστήσει άλλα σύμβολα στο παιχνίδι και έτσι να δημιουργήσει μια νίκη ή να επεκτείνει μια γραμμή νίκης. Το Wild έρχεται με τη μορφή ενός μεγάλου λαμπερού W και μπορεί να προσγειωθεί μόνο στους κυλίνδρους 1 και 2.

  Το σύμβολο μπόνους εμφανίζεται με τη μορφή μεγάλου διαμαντιού. Μπορεί να προσγειωθεί μόνο στους τρεις πρώτους κυλίνδρους και λειτουργεί ως scatter.

  Scatter Λάμα - Το σύμβολο μπορεί να έχει δύο διαφορετικά σχήματα. Πρώτον, μπορεί να έρθει ως σύμβολο σε παραδοσιακό μέγεθος 1x1, αλλά μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ένα γιγάντιο σύμβολο 4x4. Το σύμβολο λάμα μπορεί να προσγειωθεί τόσο κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόνους και λειτουργεί ως scatter. Δηλαδή, μπορεί να προσγειωθεί οπουδήποτε στον πίνακα και να εξακολουθεί να είναι ενεργοποιημένο.

 

Λειτουργίες που μπορείτε να περιμένετε

Η Fantasma ήταν γενναιόδωρη με τις λειτουργίες του παιχνιδιού στο Τυχερό Λάμα, γι' αυτό έχετε το νου σας για ωραίες εκπλήξεις που μπορεί να εμφανιστούν καθώς παίζετε το παιχνίδι στο Rabona.

Όπως θα περίμενε κανείς, τα λάμα παίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλές από τις λειτουργίες μπόνους του παιχνιδιού. 

Τα Wild μπορούν να προσγειωθούν μόνο στους κυλίνδρους 1 και 2 στο Τυχερό Λάμα. Εάν το σύμβολο προσγειωθεί και στους δύο αυτούς κυλίνδρους κατά την ίδια περιστροφή, η λειτουργία Wild Wild θα ενεργοποιηθεί.

Μετά από αυτό, σε όλα τα λάμα στον χώρο παιχνιδιού θα εκχωρηθεί μια τυχαία τιμή, η οποία στη συνέχεια θα προστεθεί στα κέρδη σας. Κάθε σύμβολο λάμα αξίζει μεταξύ 0.25x και 20x.

Τα σύμβολα λάμα μπορούν να προσγειωθούν στους κυλίνδρους 3, 4, 5 και 6 του παιχνιδιού. Κάθε φορά που ένα λάμα προσγειώνεται, θα προσθέτει έναν πόντο στο μετρητή δίπλα στον πίνακα. 

Όταν συγκεντρώσετε 100 πόντους, θα λάβετε έναν πολλαπλασιαστή, ο οποίος αυξάνεται σε αξία όσες περισσότερες φορές καταφέρετε να γεμίσετε τον μετρητή.

Ξεκινά από το 1x και συνεχίζει να αυξάνεται έως και x100 το στοίχημά σας.

Στη συνέχεια, ο πολλαπλασιαστής ενεργοποιείται στον γύρο μπόνους και θα επανέλθει στο 1x αφότου χρησιμοποιηθεί.

 

Μοιράσου το άρθρο!