Αθλητικά

28/10/2012 - 20:14

Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Αιολικό από το Αιγάλεω

Βαριά εντός έδρας ήττα για τον Αιολικό από το Αιγάλεω

 

Ο Αιολικός όχι μόνο δεν κατάφερε να σβήσει την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα και να αντιστρέψει τις άσχημες εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί, αλλά κατόρθωσε μπροστά στον κόσμο του, να υποστεί από μία μέτρια ομάδα, μία από τις πιο οδυνηρές εντός έδρας ήττες στην ιστορία του, εντείνοντας τον προβληματισμό γύρω από το αγωνιστικό και όχι μόνο μέλλον του. 
 
Ο Αιολικός έδειξε στην πρώτη εικόνα που μας έδωσε φέτος, πως είναι εντελώς ανέτοιμος και αδούλευτος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος που έχει ξεκινήσει, παρουσιάζοντας ένα συγκρότημα που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος, δεν είχε ψυχραιμία, πειθαρχία αλλά κυρίως αγωνιστικό προσανατολισμό.
 
Στο 3' της αναμέτρησης, το Αιγάλεω σε ισάριθμες επιθέσεις προηγούνταν ήδη 0-2 και γίνεται εύκολα κατανοητό πως τίποτα δεν ευνοούσε στην ανάκαμψη της ομάδας. Ατομικά λάθη, κακές τοποθετήσεις και αντιδράσεις δεν βοήθησαν τον Αιολικό ούτε όταν μείωσε στο 12' με το Μίχο και στο 30΄ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τουρνά για το 1-3.
 
Στην επανάληψη η ομάδα του Φωτη Κοκκινέλλη με αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις μέσα στο γήπεδο, ήταν καλύτερη, κυκλοφόρησε τη μπάλα, αλλά ήταν πολύ δύσκολη η όποια προσπάθεια αντεπίθεσης. Το 1-4 του Βουτυρά στο 67' απλά έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή και πλέον το ενδιαφέρον περνάει σε άλλη διάσταση, φυσιολογικά εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
 
Στα  άσχημα νέα ενόψει συνέχειας και η αποβολή για διαμαρτυρία του Χατζηκυριάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!