Αθλητικά

14/01/2013 - 05:27

Βαριά ήττα για τον Αιολικό

Βαριά ήττα για τον Αιολικό

Ο Αιολικός γνώρισε βαριά ήττα στην Αργυρούπολη από τους Τράχωνες με σκορ 3-0, σε ένα ματς πάντως που το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατά πολύ την εικόνα του αγώνα στο α' ημίχρονο.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο με τη χρησιμοποίηση του Μίχου στη βασική ενδεκάδα, όμως η ομάδα της Μυτιλήνης δεν εκμεταλλεύτηκε το συγκεκριμένο στοιχείο έκπληξης. Στα πρώτα λεπτά, η τύχη ήταν με το μέρος του Αιολικού σε δύο καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων, όμως στη συνέχεια του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, με τους Μυτιληνιούς να έχουν δύο δοκάρια (στο 26' με Μίχο και στο 38' σε ανάποδη κεφαλιά του Γούλα) και και τις καλύτερες φάσεις στο ματς.

Οι γηπεδούχοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ έπειτα από μια μονομαχία στο χώρο του κέντρου και πιθανό φάουλ πάνω στον Μουτζούρη, που δεν καταλογίστηκε, με αποτέλεσμα ο Καλλιπολίτης να βγει τετ α τετ και να κάνει το 1-0 στο 41', το χειρότερο χρονικά σημείο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Η επανάληψη ξεκίνησε όπως ακριβώς τέλειωσε το πρώτο μέρος. Με γκολ δηλαδή. Ο Κάρδαρης μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Καδή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαπαλίδης κάνοντας το 2-0 στο 48ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Αιολικός κατέρρευσε κυριολεκτικά, με τους παίκτες του να μην μπορούν να σηκώσουν το ψυχολογικό βάρος. Κάποια μακρινά σουτ δεν έγιναν απειλητικά, ούτε αξιοποιήθηκαν οι αδράνειες των γηπεδούχων στην άμυνα.

Στο 78' ο Σαπαλίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Τραχώνων (3-0), που πήραν μια σπουδαία νίκη, η οποία θα φανεί σίγουρα πολύτιμη στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Αιολικός ήταν ξανά στο ίδιο έργο θεατής, με τις ευκαιρίες του να μη μετατρέπονται σε γκολ, κάτι που αναπόφευκτα τον κρατά μακριά από τις νίκες και τα τρίποντα βαθμών.

Ο διαιτητής Μανούρας ελέγχεται για τη φάση, από την οποία ξεκίνησε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

Συνθέσεις

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κάρδαρης, Χιώνης, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (84' Μπανιάς), Τουγουντζόγλου, Μαστραντώνης (71' Παπαδημητρίου), Μπεθάνης (86' Γαβριηλίδης), Σαπαλίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Μουτζούρης (79' Γκιάτα), Καλλιμαντζέρος (60' Κουκέλλης), Καδής, Βαξεβάνης, Κροτσίδας (46' Οψιμούλης), Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Πετρουζέλλης, Μάντζιος

 

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!