Αθλητικά

15/04/2011 - 13:12

Βλέπει Β’ εθνική ο ΓΑΣ Λέσβου στο βόλευ

Με σιγουριά και πίστη για την επίτευξη του μεγάλου στόχου για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία αναχώρησε χθες η ομάδα βόλευ του ΓΑΣ Λέσβου για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιηθούν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των νησιών του Αιγαίου για την πολυπόθητη άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο ΓΑΣ θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τις πρωταθλήτριες Κυκλάδων, Χίου και Δωδεκανήσων και ελπίζει την κατάληψη της πρώτης θέσης που θα τον οδηγήσει στην β’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του λεσβιακού βόλευ.

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα πραγματοποιήθηκαν στο τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Λέσβου, ο οποίος διεκδικεί τα τελευταία χρόνια την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς επιτυχία. Με νέα διοίκηση, καινούριους παίκτες και προπονητικό team, αλλά την ίδια και περισσότερη όρεξη για σκληρή δουλειά είναι πλέον πολύ κοντά στο μεγάλο του στόχο. 

Νέα άτομα στηρίζουν φέτος τη διοικητική προσπάθεια του ΓΑΣ Λέσβου όπως οι Θ. Δουβαλέτας, Αλ. Βαμβακάς και Μ. Μαμάκος. Το προπονητικό δίδυμο των Σ. Γιακουμή και Σ. Τσάτσου, έχει την πολυτέλεια να έχει στα χέρια του ένα δυναμικό που αποτελείται από έμπειρους και νεότερους παίχτες όπως οι Απ. Γλούφτσιος, Β. Καλογερογιάννης, Θ. Παπασταύρου, Μ. Κουκώνης, Στ. Τριανταφυλλίδης, Σ. Κασκαμπάς, Σ. Περτσέλης, , Μ. Δουλαβέρης, Φ. Γιαννόπουλος, Σ. Μελλάς, ενώ απώλεια της τελευταίας στιγμής ήταν η απουσία του  Μ. Ρεπάνη λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Μοιράσου το άρθρο!