Αθλητικά

15/01/2024 - 12:10

Το ξέσπασμα του Ολυμπιακού και το ενδιαφέρον στην Αφρική

«Φτωχό» το σημερινό πρόγραμμα, με το Κόπα Άφρικα να έχει την τιμητική του, όπως και κάποιες σκόρπιες αναμετρήσεις σε Σούπερ Λιγκ 2 και Α’ Ιταλίας. Δράση υπάρχει και στο μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να παίζει με τον Κολοσσό και να αναζητά ξέσπασμα.

416. Σενεγάλη – Γκάμπια (16:00)

Ξεκινάμε με Κόπα Άφρικα και τον 3ο όμιλο, εκεί όπου η Σενεγάλη κοντράρεται με την Γκάμπια. Η τυπικά γηπεδούχος έχει να συναγωνιστεί το Καμερούν στο γκρουπ, όσον αφορά στην πρωτιά. Πάντως, θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί, αν και αγωνιστικά έχει κάποια ερωτηματικά σχετικά με την ετοιμότητα παικτών. Η Γκάμπια δεν έχει τρομερή ποιότητα και ορθώς ξεκινάει από θέση αουτσάιντερ. Χωρίς δύο βασικά στελέχη στην πρεμιέρα (Κόλεϊ και Τζάλοου). Ο άσος είναι το πρώτο σημείο, συνδυάζεται με το Under 3,5 για να φτάσει στο 1.70 και να αποτελέσει επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Copa Africa 2024 – Όμιλοι, αποδόσεις, πρόγραμμα και προγνωστικά!

329. Ιωνικός – Ολυμπιακός Β (16:30)

Στη Σούπερ Λιγκ 2, δυνατή μονομαχία υπάρχει στη Νίκαια. Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β και θέλει να συνεχίσει στο μονοπάτι των θετικών αποτελεσμάτων. Δίχως ήττα στα 5 τελευταία ματς (3-2-0), δίνει μάχη για να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή. Ο Ολυμπιακός Β ηττήθηκε 2-1 από την Καλλιθέα και είδε το σερί των 10 αγώνων να περνάει στην ιστορία. Μικρό προβάδισμα στο γηπεδούχο, όμως ο φιλοξενούμενος είναι «σκληρό καρύδι» και θα παλέψει. Μένουμε στη μέση, με το «Χ» να προσφέρεται στο 3.40.

5103. Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου (20:15)

«Σφήνα» με μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα 80-69 στην έδρα της Μπασκόνια το βράδυ της Παρασκευής, εκεί όπου είχε αρκετά νεκρά διαστήματα. Πάλευε μόνος του ο Κάνααν. Την Πέμπτη έχει να αντιμετωπίσει την Μακάμπι, αλλά προέχει ο Κολοσσός. Η ομάδα της Ρόδου έχει 5-8 ως απολογισμό στη λίγκα και σίγουρα δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ξέσπασμα των γηπεδούχων, κοιτάζουμε ως επιλογή το 1 (-21.5) στο 1.95.

430. Αταλάντα – Φροζινόνε (21:45)

Στη Serie A, η Αταλάντα είναι σε ανοδική τροχιά, μιας και αγνοεί την ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια (3-1-0). Είναι ομάδα που σκοράρει με ευκολία και θα επιδιώξει να «καθαρίσει» και τη Φροζινόνε, ώστε να μπει στο κόλπο για την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η φιλοξενούμενη έχασε 4-0 από τη Γιουβέντους στο Κύπελλο και έφτασε τις 4 διαδοχικές αποτυχίες. Το κλίμα στις τάξεις της δεν είναι καλό. Ζευγάρι που προκύπτουν Over 2,5 (3 σερί, ανεξαρτήτως έδρας), οπότε θα ρισκάρουμε και θα ζητήσουμε δύο γκολ στο 1ο ημίχρονο, ώστε να «αγοράσουμε» απόδοση στο 2.40.

432. Αλγερία – Ανγκόλα (22:00)

Ξανά με Κόπα Άφρικα, αλλά αυτή τη φορά στον 4ο όμιλο. Η Αλγερία είναι το φαβορί σ’ αυτό το γκρουπ και μία από τις ομάδες που μπορούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Ποιοτικό το ρόστερ της, ικανή να ξεκινήσει με το δεξί κόντρα σε μία Ανγκόλα που ναι μεν έχει παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα, όχι όμως και τρομερές πορείες στο θεσμό. Εντυπωσιακά τα νούμερα που «τρέχει» η τυπικά γηπεδούχος, μπορεί να διευρύνει το σερί της. Ο άσος έχει προβάδισμα, για καλύτερη απόδοση (1.77), θα τον πάρουμε με χάντικαπ (-1 Α.Η.).

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Μοιράσου το άρθρο!