Βιβλίο

09/11/2019 - 18:00

Παρουσίαση βιβλίου στον Μανταμάδο : Το βιβλίο που γράφεται μόνο του

Στις 9/11 και ώρα 18:00, στο Panorama Resort (Ασπροποταμος Μανταμαδου Λεσβου) θα γίνει παρουσίαση του ξεχωριστού βιβλίου της Κορίνας Λιμνιούδη με τίτλο «Το βιβλίο που γράφεται μόνο του».

Η εμπνευσμένη συγγραφέας αξιοποιώντας την πολύχρονη γνώση και εμπειρία της επιχειρεί μέσα από τις σελίδες του βιβλίου το ακατόρθωτο. Να χωρέσει το άπειρο σύμπαν στα απεριόριστα όρια της ανθρώπινης φαντασίας και ταυτόχρονα να αναδείξει βαθιές πτυχές του υποσυνείδητου και τις άγνωστες δυνάμεις που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος . Και όλα αυτά μέσα από ένα εκπληκτικό περιδίνισμα , πέρα από τις τρεις διαστάσεις που ορίζουν την συμβατική ζωή μας .

Το βιβλίο αξίζει και θα σύντομα θα γίνει best seller , όπως έχουν προβλέψει σημαντικοί άνθρωποι.

Το βιβλίο προλογίζει ο Παγκοσμιου Φημης αστροφυσικός Δρ. Μηνάς Καφάτος και ο βραβευμενος με Βραβειο Παβλώφ της Ρωσικής Ακαδημίας, Δρ. Γεώργιος Λουκάς.

Στην παρουσίαση, η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο της και θα απαντήσει σε ερωτήσεις .

 

Η  Κορινα Λυμνιουδη γεννηθηκε στη Χιο και σπουδασε μηχανικος αεροσκαφων, πιλοτος (PPL) και Ιατρικη. Πηρε Μαστερ Χημικης Πληροφορικης απο το UMIST University πανω στη Μοριακη προσομειωση και σχεδιασμο φαρμακων και Μαστερ Ψυχιατρικης. Εκανε ειδικοτητα Εσωτερικης Παθολογιας στη Ρουμανια και σπουδασε Κλασικη Ομοιοπαθητικη σε συνεργασια με τον Συλλογο Ομοιοπαθητικης στην Πορτογαλια και Γνωσιακη Ομοιοπαθητικη. Επισης ειδικευτηκε στη μεθοδο H.U.M.A. για την ευρεση του σωστου Ομοιοπαθητικου φαρμακου.

 

Τα τελευταια χρονια ασχοληθηκε με ολες τις τελευταιες ανακαλυψεις της Κβαντικης Φυσικης, ολοκληρωσε το Immersive Seminar του Φυσικου Τομ Καμπελ αλλα και φοιτει στη σχολη ενεργοποιησης εγκεφαλου και ψυχικων δεξιοτητων του κυριου Παναγιωτη Σεντερη ενεργοποιωντας τις ικανοτητες της σε τομεις οπως η Τηλεκινηση, Τηλεπαθεια κλπ.

Με πειρα 30 χρονων στον τομεα της Υπνωσης και πολλες ερευνες στον τομεα του Υποσυνειδητου, πλεον βοηθα ανθρωπους να αλλαξουν τη ζωη τους και την πραγματικοτητα τους μεσω του επαναπρογραμματισμου υποσυνειδητου και την αφαιρεση περιοριστικων πεποιθησεων αλλα και μεσω εξελιγμενων ενεργειακων θεραπευτικων μεθοδων.

 

Το βιβλιο της εχουν στηριξει διασημοι συγγραφεις οπως ο Ριτσαρντ Μπαχ (Γλαρος Ιωναθαν), ο διασημος Φυσικος και συν-συγγραφεας του Deepak Chopra, Dr. Minas Kafatos, καθως και διασημοι Ιατροι οπως ο Δρ. Γεωργιος Λουκας.

 

Μοιράσου το άρθρο!