Editorial

10/06/2015 - 23:16

Ενημέρωση στη Λέσβο και... οίκος ανοχής

yle="text-align: justify;">Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα πριν από μερικές ημέρες μετανάστες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στον Πειραιά έκαψαν την  ελληνική σημαία και την πέταξαν στη θάλασσα.  Σήμερα, πάντα με την ίδια τοπική ιστοσελίδα, μετανάστες σχηματίζουν ουρά σε οίκο ανοχής στον Καρά Τεπέ Μυτιλήνης για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Μάλιστα η είδηση, όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησε σε δεκάδες ιστοσελίδες εκτός Λέσβου.

Σεξ και προσφυγιά είναι ένα τέλειο θέμα για να αυξηθούν οι επισκέψεις. 

Το δημοσίευμα είχε κι άλλες λεπτομέρειες.  Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας καθώς οι μετανάστες εισέβαλαν στο εσωτερικό της επιχείρησης. 
 
Ας ξεκινήσουμε από την παλαιότερη «είδηση» σχετικά με την σημαία.  Η σχετική «ειδήση» δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης καθώς και από καμία άλλη πηγή.  Η «είδηση»  έγινε είδηση από το σχόλιο ενός προσώπου στο facebook…
 
Όσο για τη σημερινή «είδηση» με τον οίκο ανοχής ο ιδιοκτήτης της τοπικής ιστοσελίδας μάλλον στηρίχθηκε στο σχόλιο ενός προσώπου στο facebook που ανήκει σε γνωστό πολιτικό χώρο. Και αυτό το σχόλιο (όπως σας το παρουσιάζουμε στη φωτογραφία) αναρτήθηκε 24 ώρες πριν από την ανάρτηση στην τοπική ιστοσελίδα.
 
Αλλά ίσως όλα αυτά να έχουν ελάχιστη σημασία.  Δεν μας ενδιάφερει τι κρυβεί ο καθένας μέσα στο κεφάλι του.... Σημασία έχει η εικόνα που δόθηκε για τους πρόσφυγες που έρχονται στη Λέσβο.  Έρχονται για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες ! ! !  Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα που προκύπτει από τις δεκάδες αναδημοσιεύσεις.   Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι στον Καρά Τεπέ υπήρξε κάποιο θερμό επεισόδιο από 5-10 μετανάστες αυτό σημαίνει κάτι;  Σημαίνει κάτι για τους χιλιάδες που έχουν έρθει στη Λέσβο; Μπορούμε να δυσφημούμε με τέτοιο τρόπο ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν τη ζωή τους και έρχονται στη Λέσβο μαζί με τα παιδιά τους;
 
Τέλος, για την ιστορία, κανένα επεισόδιο στον οίκο ανοχής δεν έχει καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου. 
 
 
 
 
Δείτε εδώ  το αρχικό δημοσίευμα  της τοπικής ιστοσελίδας 
 
Δείτε εδώ την "είδηση" στο τοπικό ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο

 Δείτε  εδώ   την "είδηση" στο "Πρώτο Θέμα"

Δείτε εδώ  την "είδηση"  στο  Star

Δείτε εδώ  την "είδηση"  στο Newsit

 

και σε πολλές ακόμη ιστοσελίδες "έρευνας" .... η δημοσιογραφία στα καλύτερά της!

 

up date 11/06/2015:
Δείτε στο βίντεο τι λέει η υπεύθυνη του οίκου ανοχής. Δεν αναφέρει ΚΑΝΕΝΑ επεισόδιο και το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός μεταναστών κοντά στην είσοδο της επιχείρησής της ( λογικό από τη στιγμή που ο οίκος ανοχής είναι δίπλα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής που είναι χώρος φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών).  Επίσης η υπεύθυνη δηλώνει ότι στον οίκο ανοχής γίνονται δεκτοί μόνο Έλληνες (αλλά αυτό ας μην το σχολιάσουμε)

Άρθρο 187 Διασπορά ψευδών ειδήσεων

1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.

2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.

Μοιράσου το άρθρο!