Editorial

30/01/2016 - 08:06

«Ακροδεξιοί» αγρότες στη Λέσβο ή πολιτική αλητεία ΣΥΡΙΖΑ ;

Το χθεσινό μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στη Λέσβο , μετά από καιρό, μάλλον φόβισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο.

 
Ακολουθώντας τη γραμμή που χάραξε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης άρχισαν να κατηγορούν  τους αγρότες της Λέσβου λέγοντας ότι συμπράττουν μαζί τους τα Σώματα Ασφαλείας… ακροδεξιά στοιχεία κατά το ΣΥΡΙΖΑ και η συγκέντρωση είχε "ακροδεξιά χαρακτηριστικά".  Η  χθεσινή συμπαράσταση που είχαν οι αγρότες  από τα Σώματα Ασφαλείας (ήταν παρόντες εκπρόσωποι των Ενώσεων Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος) ήταν η «χρυσή αφορμή» για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο ώστε να «στιγματίσουν» τον αγώνα των αγροτών.
 
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι στο χθεσινό αγροτικό συλλαλητήριο ήταν αγρότες από όλους τα κόμματα. Και δεν χρειάζεται να πούμε ότι οι άθλιες μαριονέτες του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να κάνουν το μαύρο άσπρο.
 
Ότι ιστορίες από το χθες κι ανασύρουν (θυμήθηκαν τότε τους κοινούς αγώνες του Παύλου Βογιατζή με το ΚΚΕ) δεν θα μπορέσουν να στιγματίσουν τον αγώνα των αγροτών της Λέσβου. Αντίθετα κάθε μέρα που περνάει Βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. 
 
Ας μην παίζουν με την αγωνία των αγροτών διαδίδοντας άθλιες συκοφαντίες.
 
Και η πολιτική αλητεία έχει τα όριά της. 
 
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τα "ακροδέξια" στοιχεία της Λέσβου .....
 
 
 
 
φωτογραφίες: Nabaho Kayak
 

Μοιράσου το άρθρο!