Ελλάδα

04/04/2020 - 08:29

4 ακόμη θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες χθες βράδυ - 10 θάνατοι συνολικά την Παρασκευή

Tέσσερις ακόμη νεκροί από τον κορονοϊό καταγράφονται στην Ελλάδα, μέσα σε λίγες ώρες από τις επίσημες ανακοινώσεις Τσιόδρα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 63. Συνολικά την Παρασκευή 3 Απριλίου είχαμε δέκα θανάτους στην Ελλάδα. Η χειρότερη ημέρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν το απόγευμα της Παρασκευής ένας 68χρονος στο νοσοκομείο «Αττικόν» και δύο γυναίκες, ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα.

Σύμφωνα, δε, με την ιστοσελίδα της Πάτρας tempo24, κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής και ο 41χρονος άνδρας που έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορονοϊό.
Ο 41χρονος νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης. Αρχικά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην αιματολογική κλινική λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των ζωών που έχουν χαθεί στην Ελλάδα από τον covid-19 είναι 63.

Νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει  59 έφτασαν οι νεκρούς από την πανδημία του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα: το εικοσιτετράωρο από τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης έως τις έξι σήμερα το απόγευμα χάθηκαν έξι άνθρωποι.  

Παράλληλα, όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον νέο κορονοϊό, επιβεβαιώθηκαν άλλα 99 κρούσματα στη χώρα μας, με τον αριθμό να φτάνει συνολικά στα 1.613.

Ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε πως 335 εκ των κρουσμάτων σχετίζονται με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 563 θεωρούνται σχετικά με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Μοιράσου το άρθρο!