Ελλάδα

21/10/2013 - 07:54

Αλ.Τσίπρας: «Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ανατροπή έχει αρχίσει»

Αλ.Τσίπρας: «Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ανατροπή έχει αρχίσει»

yle="text-align: justify;">Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Απέναντι μας έχουμε μια κυβέρνηση που σαπίζει, μια κυβέρνηση τελειωμένη, υποσβασταζόμενη σε ξένα δεκανίκια, τόνισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι στηρίζουν την κυβέρνηση στο καταστροφικό της έργο.

«Είναι σε τόσο κατάφωρη αντίθεση με τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, με τη θέληση της κοινωνίας, ώστε να διαβρώνεται κάθε μέρα. Να κατατρώγεται από εσωτερικές αντιθέσεις, να θρυμματίζεται από ηθικές εκπτώσεις, να γίνεται όλο και πιο επιρρεπής στον αυταρχισμό, στη φαιά και μαύρη προπαγάνδα, στη χρήση της προβοκάτσιας ως πολιτικού όπλου, ακόμα και στη φαλκίδευση της δημοκρατίας, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να σταθεί και να κυβερνήσει αλλιώς. Και όσο περισσότερο φανερώνεται ότι δε μπορούν τόσο περισσότερο επικίνδυνοι γίνονται. Αν αυτή η εκτίμηση είναι σωστή, και πιστεύω βαθιά ότι είναι, τότε βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολίτευσης».

Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για να μην επιτρεψουν στην Αριστερά και τους συμμάχους της να αναλάβουν τα ηνία, δήλωσε και έκανε λόγο για προσπάθεια στιγματισμού του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό, ως εσωτερικό εχθρό.

«Μια μειοψηφική ομάδα γύρω από τον κ. Σαμαρά, επιχείρησε να εμφανίσει το ΣΥΡΙΖΑ ως εσωτερικό εχθρό και να κινητοποιήσει εφεδρείες, κρατικές και παραδημοσιογραφικές για να τον διαβάλουν, να τον συκοφαντήσουν, να τον στιγματίσουν. Το σχέδιο τους κατέρευσε παταγωδώς. Γιατί είμασταν έτοιμοι, και σε εγρήγορση. Γιατί είμασταν αποφασιστικοί και θα είμαστε αμείλικτοι προς όσους υπερέβησαν εσκαμμένα. Αλλά και γιατί το σχέδιο τους, αμφισβητήθηκε τόσο από την πλειοψηφεία των πολιτών, αλλά και από δικά τους στελέχη» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τους καλώ να σοβαρευτούν, ούτε το κράτος έχει αντιεθνιστικά και κομμουκιστικά στεγανά ούτε η ευρωπαϊκή κοινότητα. Τίποτα δεν είναι όπως το έχουν στο κεφάλι τους οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού ανέφερε. «Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ανατροπή έχει αρχίσει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας παρεμποδίσει» είπε.

 

Πηγή: www.newpost.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!