Ελλάδα

18/01/2021 - 20:55

"Δεν είναι αλήτες - Αυτός τους έβρισε το σπίτι" - Ξεσπά η μάνα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν αύριο οι δυο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό την περασμένη Τέταρτη στον σταθμό της Ομόνοιας. Η μητέρα τους μιλά αποκλειστικά στο MEGA και ξεσπά. Υποστηρίζει πως ο 53χρονος χλεύασε και χτύπησε τα παιδιά της κι εκείνα αναγκάστηκαν να αμυνθούν! Ζητά από τον σταθμάρχη να πει την αλήθεια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα παιδιά της δεν είναι αλητές .

Η μητέρα των δυο ανήλικων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του μετρό μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του MEGA και την Φρόσω Κυριαζή.

Ξεσπά και ζητά από τον 53χρονο να πει την αλήθεια για το περιστατικό και να παραδεχτεί ότι χτύπησε τα παιδιά της.

Από την Παρασκευή το βράδυ ο 15χρονος με τον 17χρονο αδερφό κρατούνται στον τρίτο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στις δικαστικές αρχές ζήτησαν συγνώμη για τις πράξεις τους όμως ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Οι δυο ανήλικοι ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν απασχολήσει τις αρχές για οποιοδήποτε αδίκημα ενώ αυτό που ζητούν από την μητέρα τους είναι να επιστρέψουν σπίτι.

«Μαμά βγάλε μας από εδώ…»

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια.

Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι.

Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια».

Λίγες ώρες πριν οι δυο γιοι της οδηγηθούν ξανά στην Ευέλπιδων η μητέρα τους ζητά συγνώμη για τις πράξεις των παιδιών της αλλά τονίζει πως προκλήθηκαν από τον 53χρονο και μετα το περιστατικό ήταν φοβισμένα.

Σε βάρος των δυο ανήλικων ο Εισαγγελέας εχει ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ενω επιπλέον κατηγορούνται και για απείθεια καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Μοιράσου το άρθρο!