Ελλάδα

22/05/2021 - 16:09

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Σβήνουν δυστυχώς οι τελευταίες ελπίδες για την άτυχη Γλυκερία Μανουσάκη, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ύστερα από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την οικογένειά της, η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Από το νοσοκομείο, εντούτοις, κάνουν λόγο ότι η κατάσταση της 44χρονης είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Την ίδια ώρα, συντετριμμένος ο σύζυγός της, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, μπήκε ξαφνικά σε αυτή τη δοκιμασία.

Σύμφωνα με τον ίδιο κάθε ελπίδα χάθηκε για τη σύζυγό του Γλυκερία Μανουσάκη καθώς το χειρουργείο ήταν όπως περιγράφει μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα του.

«Οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά… Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενες μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος…» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε τοπικό μέσο.

Η άσχημη τροπή που έχει πάρει η πορεία της υγείας της 44χρονης έχει συγκλονίσει φίλους και συγγενείς καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τη ραγδαία επιδείνωση ενώ συνεχίζεται η διερεύνηση του περιστατικού καθώς τα συμπτώματα εκδηλώθηκαν μετά τον εμβολιασμό της 44χρονης.

Μοιράσου το άρθρο!