Ελλάδα

12/10/2022 - 17:12

Έκτακτο - Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης - Κατηγορείται για μαστροπεία

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης εξέδωσαν οι αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή της στην σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού

 

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό εξέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αρχές. Το ένταλμα για την μητέρα έρχεται καθώς από τα στοιχεία που έχει η δικογραφία φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή της στην σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα έχει ήδη προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, αφού την παρέλαβε περιπολικό από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η μητέρα δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν της μίλησε η θεία του παιδιού για τα σοκαριστικά και χυδαία μηνύματα που είχε δει στο κινητό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα είχε οικονομικές συνεννοήσεις με τον 53χρονο αφού της έστελνε διάφορα ποσά.

Όπως μετέδωσε η Άννα Κανδύλη, το βασικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η μητέρα είναι η διακεκριμένη μαστροπεία σε βαθμό κακουργήματος.

 

Κολωνός: Μίχος και Σοφιανίδης - Ομολόγησαν "σεξουαλικές επαφές"

Οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους, τηρώντας το δικαίωμα σιωπής.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Συγκεκριμένα ο 53χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αποδεχόμενος μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ αρνείται την τέλεση της κατηγορίας του βιασμού.

Αντίστοιχα, ο 42χρονος εμφανίζεται να αρνείται επίσης το βιασμό, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε πάνω από μια φορά με τη 12χρονη, στην οποία όπως φέρεται να λέει, έδινε την αμοιβή της, και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Αυτή την ώρα αναμένεται η απόφαση επί της προφυλάκισης τους.

Την ίδια ώρα η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, δήλωσε πως έχει προγραμματιστεί να δοθεί συμπληρωματική κατάθεση από τη 12χρονη την Πέμπτη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και αλλά παιδιά που να έχουν πέσει θύματα του συγκεκριμένο άνδρα, όπως άλλωστε κατήγγειλε νωρίτερα και η πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών.

Μοιράσου το άρθρο!