Ελλάδα

17/06/2012 - 13:02

Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

Aπό τις πληροφορίες μέχρι στιγμής σχετικά με την εκλογική διαδικασία, η ροή των ψηφοφόρων θεωρείται από τους δημοσκόπους κανονική και οι μεγάλες ηλικίες που ψηφίζουν νωρίς έχουν προσέλθει μέχρι στιγμής στην κάλπη.

Με αυτό το δεδομένο η εκτίμησή μας είναι ότι η διαφορά υπέρ της Ν.Δ. φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το 3,5%, ενώ η έκπληξη μέχρι στιγμής των εκλογών φαίνεται προς το παρόν να είναι η είσοδος του Τζήμερου στη Βουλή. Επίσης να σημειώσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι άνετα τρίτο κόμμα.

up date 15:00 To τελευταίο απογευματινό κύμα των ψηφοφόρων που ενδέχεται να ψηφίσουν μαζικά περιμένουν οι δημοσκόποι για να μπορέσουν να βγάλουν ένα σαφές συμπέρασμα για τα ποσοστά των κομμάτων που θα παρουσιάσουν στοκοινό exit poll. Μέχρι το μεσημέρι η ΝΔ είχε σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωι όμως και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες ψήφισαν οι μεγαλύτερες ηλικίες.Το πιο κρίσιμο δείγμα είναι το απογευματινό. Εκεί θα κριθούν τα πάντα ως προς τα ποσοστά των κομμάτων. Η επεξεργασία του τελευταίου δείγματος θα ολοκληρωθεί περίπου στις 6.15 το απόγευμα. Τότε θα μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.. πηγη: fimotro.blogspot.com

Μοιράσου το άρθρο!