Ελλάδα

12/05/2022 - 17:50

Επιβεβαιώθηκε η σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης από τον πατέρα της

ΔΕΗ

women

up date

Η αλλαγή στη συμπεριφορά, την οποία παρατήρησαν εκπαιδευτικοί σχολείου στο Αμύνταιο της Φλώρινας, έγινε η αφορμή να αποκαλυφθεί υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον ίδιο του τον πατέρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα, στην υπόθεση της 12χρονης μαθήτριας από την περιοχή του Αμυνταίου.

Όπως αναφέρουν  στην ΕΡΤ οι αρμόδιες υπηρεσίες, ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας και αναμένονται τις εξετάσεις από το DNA στην 12χρονη μαθήτρια προκειμένου να διασταυρωθεί και να δουν αν ανήκει στον 35χρονο πατέρα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η 12χρονη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

 

αρχική ανάρτηση

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου απασχολεί τις Αρχές και την τοπική κοινωνία του Αμυνταίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εκπαιδευτικοί παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά του 12χρονου κοριτσιού, το οποίο εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους του τον βιασμό του από τον ίδιο του τον πατέρα.

Οι εκπαιδευτικοί άμεσα κινητοποιήθηκαν ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες και ξεκίνησαν σχετική έρευνα.
Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο πατέρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όταν έγινε γνωστό το θέμα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, φρουρούμενος, εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Φλώρινας σύμφωνα με πληροφορίες.

Το 12χρονο κορίτσι παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολογους, έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική εξέταση.
Η Τοπική Κοινωνία του μικρού χωριού του Αμυνταίου είναι συγκλονισμενη με αυτό το γεγονός που αποτελεί πλέον πρώτο θέμα συζήτησης στην κλειστή Κοινωνία του χωριού και όχι μόνο.

ertnews.gr

Μοιράσου το άρθρο!