Ελλάδα

26/05/2024 - 17:21

Ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος Ιερολοχιτών και Καταδρομέων

ΔΕΗ

Το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος Ιερολοχιτών και Καταδρομέων τελέσθηκε σήμερα στο Ηρώο των ΛΟΚ, στο Καβούρι Αττικής, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη.

Στο χαιρετισμό του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στους αθάνατους πεσόντες αξιωματικούς, οπλίτες και εφέδρους Ιερολοχίτες και Καταδρομείς, που με απαράμιλλο σθένος θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας,διαβεβαιώνοντας ότι οι άνδρες και γυναίκες των Ειδικών Δυνάμεων και Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων αποτελούν άξιους συνεχιστές τους, έτοιμοι να επιτελέσουν στο ακέραιο το καθήκον τους, όποτε απαιτηθεί.

Επίσης στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,ο αρχιμανδρίτης πατήρ Χρυσόστομος Μακρής, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντωνίου,ο αναπληρωτής αρχηγός της διπλωματικής αποστολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Νεόφυτος Κωνσταντίνου, ως εκπρόσωπος του πρέσβη Σταύρου Αυγουστίδη,ο διοικητής της Σχολής Εθνικής 'Αμυνας αντιστράτηγος Αθανάσιος Σαρδέλλης, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού αντιστράτηγος Δημήτριος Μπολομύτης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Γεωργίου Κωστίδη, ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Προκόπιος Μαυραγάνης, ο υποναύαρχος Βασίλειος Βασιλογιαννακόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Δημητρίου - Ελευθέριου Κατάρα, ο ταξίαρχος Πέτρος Σάσσαρης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ αντιπτεράρχου Δημοσθένη Γρηγοριάδη,ο υποδιοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ υποστράτηγος Γεώργιος Μανουράς, ο διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων υποστράτηγος Σπυρίδων Κογιάννης, ο διευθυντής της διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ υποστράτηγος Ιωάννης Κορέλης,ανώτατοι αξιωματικοί, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Φλώρος, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός ε.α. Νικόλαος Ντούβας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος, εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων και Εφέδρων Καταδρομέων, μέλη οικογενειών των εκλιπόντων και εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί.

ψψ

Μοιράσου το άρθρο!