Ελλάδα

31/03/2022 - 07:07

Έτσι έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου - Ίσως έγιναν 9 απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη - που χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική - η οποία ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για την διαλεύκανση του θανάτου της. Η 33χρονη μητέρα της συνελήφθη το απόγευμα μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

   Όχημα με αστυνομικούς της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφερε την 33χρονη από την Πάτρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών

   Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η κατηγορούμενη παραμένει σιωπηλή, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, και δεν απαντάει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών.

   Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών της συλληφθείσας.

Όπως αναφέρθηκε στον Alpha, η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς, σύμπτωμα με το οποίο διακομίστηκε πολλές φορές σε νοσοκομεία της Πάτρας η μικρή Τζωρτζίνα. Συνολικά εννέα ήταν τα επεισόδια, κάτι που οδηγεί στη σκέψη ότι ενδεχομένως όλα αυτά να οφείλονται στη χορήγηση κεταμίνης. Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης!

 

 

Για την υπόθεση της Πάτρας πήρε θέση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας «τον επαγγελματισμό, την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ειδικότερα ο υπουργός, σε ανάρτησή του στα social media μετά την σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών, ύστερα από τα στοιχεία που προέκυψαν για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, έγραψε: «Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη».

 

 

Συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του MEGA

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, που ήταν το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η δημοσιογράφος του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου, δέχτηκε επίθεση από συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από το σπίτι της οικογενείας. Το απόγευμα της Τετάρτη και ενώ είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η Ελένη Ασημακοπούλου με τον εικονολήπτη του MEGA βρισκόταν στο σημείο.

Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φορούσε κουκούλα για να μην δώσει βάση. Η Ελένη Ασημακοπούλου πλησίασε προς το μέρος της για να της αποσπάσει δυο κουβέντες. Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιακή χώρα.

 

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους» δήλωσε.

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε… Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά σε δεκάδες πολίτες και άλλους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Μοιράσου το άρθρο!