Ελλάδα

02/04/2020 - 08:40

Φρίκη! Πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε φωτογραφία με τον Γλέζο ετοιμοθάνατο

Οργή προκάλεσε η ανάρτηση του Μάκη Μπαλαούρα στην προσωπική του ιστοσελίδα, η οποία συνοδευόταν από μια selfie φωτογραφία του με τον ετοιμοθάνατο Μανώλη Γλέζο.

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν όσοι είδαν το κείμενο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, για τον Μανώλη Γλέζο, στην ιστοσελίδα του.

Κι αυτό γιατί το δημοσίευμα με τίτλο "Ο Κομαντάντε Μανώλης Γλέζος" συνοδευόταν από μια φωτογραφία selfie του Μπαλαούρα με τον Γλέζο, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Τη φωτογραφία αυτή, όπου ο πρώην βουλευτής χαμογελά ενώ ο Γλέζος εμφανώς υποφέρει, δεν την κράτησε για το προσωπικό του αρχείο, αλλά τη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, ανήμερα του θανάτου του μεγάλου Έλληνα...

Οργισμένοι και αηδιασμένοι δήλωσαν πολλοί χρήστες των social media, αντικρίζοντας τη φωτογραφία, η οποία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν την εμετική και κακόγουστη αυτή ενέργεια του Μάκη Μπαλαούρα.

 

Και η συγνώμη του μετά το κράξιμο που έφαγε... 

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος», τόνισε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες», κατέληξε.
 

Μοιράσου το άρθρο!