Ελλάδα

18/10/2018 - 06:07

Χίος: Επιχείρηση εκτροπής στο δημοτικό συμβούλιο από τους γνωστούς κύκλους

Με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Τσάκο κι ένα πλήθος από το ακροατήριο να αλαλάζει επιχειρείται να εκτραπεί της συντεταγμένης και πολιτισμένης διαδικασίας και συζήτησης η θεματική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου, την Τετάρτη λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Γνωρίζοντας την πανελλήνια… δημοσιότητα ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, άρχισε και πάλι το γνωστό τροπάρι του για τους λαθρομετανάστες και επιδόθηκε υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα στις συνηθισμένες ρατσιστικές και ξενοφοβικές κορώνες.

Απαντώντας ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μάρκος Σκούφαλος, τόνισε ότι τα φασιστοειδή δεν έχουν θέση μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, γεγονός που προκάλεσε αποδοκιμασίες, ενώ ο κ. Τσάκος, που καθόταν δίπλα στον κ. Σκούφαλο σηκώθηκε όρθιος και τον έπιασε από τον ώμο, πέραν της λεκτικής επίθεσης εναντίον του.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ματαίως προσπάθησε να ανακαλέσει στην τάξη τον κ Τσάκο και τους φωνασκούντες, με αποτέλεσμα να αποφασίσει την διακοπή της συνεδρίασης, για να ηρεμήσουν τα πνεύματ

 

πηγη: astraparis.gr

Μοιράσου το άρθρο!