Χρόνος ανάγνωσης :
1'Σε νέο ιστορικό χαμηλό επίπεδο υποχώρησε πριν από λίγο η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου. Το δεκαετές ομόλογο διαπραγματευόταν με απόδοση 5,57%, η οποία είναι η κατώτερη από την ημέρα διαπραγμάτευσης του ομολόγου. Το προηγούμενο "ρεκόρ" είχε καταγραφεί στις 10 Ιουνίου όταν η απόδοση του ίδιου ομολόγου είχε μειωθεί στο 5,58%. (Η σύγκριση με τις αποδόσεις των ομολόγων πριν από το Μνημόνιο είναι ανεδαφικές καθώς τα ομόλογα δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους).
Αντίστοιχα κινήθηκε και το 5ετές ομόλογο του οποίου η απόδοση υποχώρησε επίσης στο κατώτατο επίπεδο από την ημέρα της έκδοση του, και συγκεκριμένα στο 3,807. Η ελληνική αγορά ομολόγων κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές, μετά τις χθεσινές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
20.000 ευρώ σε κάδο ανακύκλωσης: Η εντιμότητα και η Αστυνομία έγραψαν το happy end
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένας υποδιευθυντής καταστήματος τεχνολογίας ανακάλυψε 20...
Defend Salonica: Το εγκληματικό modus operandi της ακροδεξιάς οργάνωσης – Πώς στρατολογούσαν ανήλικα και χτυπούσαν με ληστείες, επιθέσεις και βανδαλισμούς
Το modus operandi της οργάνωσης Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης ή αλλιώς Defend Salonica, 28 μέλη...
Απάτη Εκατομμυρίων ευρώ: Λογιστής εξαπάτησε χιλιάδες Ρομά μέσω TaxisNet
Μια πρωτοφανής υπόθεση απάτης, με θύματα περισσότερους από 4.000 Ρομά από όλη την Ελλάδα...
Κορυφαία ΜΜΕ μιλούν ακόμη και για παραίτηση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο δυσμενών δημοσιευμάτων όχι μόνο στον ελληνικό...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις