Ελλάδα

25/03/2024 - 16:44

O φόβος ( ; ) του Υπουργού....

Η Άλμα Λάτα εμφανώς φορτισμένη ζήτησε δικαιοσύνη για την κόρη της αλλά και για τα υπόλοιπα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Συγκινητικές στιγμές μετά το τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Λάρισα καθώς η Άλμα Λάτα, μητέρα της αδικοχαμένης στην τραγωδία των Τεμπών, Κλαούντια, είχε τετ α τετ με τους επισήμους και συγκεκριμένα με τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης στην παρέλαση, υπουργό Ψιφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Χρήστες των social media αναφέρουν:

 

Δειτε τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του υπουργου Ψηφιακής Πολιτικής Παπαστεργίου μόλις τον πλησίασε στην παρελαση της Λάρισας η χαροκαμενη μάνα και ακούστε την οργη του κόσμου.

«Μου λείπει τόσο πολύ. Όλοι πέρασαν με τη στολή τους στην παρέλαση και εγώ ήμουν λυπημένη. Κάντε το καθήκον σας, αλήθεια». Η σπαρακτική φωνή της μάνας, της κ. Αλμας Λάτα που έχασε την κόρη της Κλαούντια στα Τέμπη μπροστά στον Δημήτρη Παπαστεργίου που προσπάθησε να αποφύγει την συνάντηση αλλά εκείνη κατάφερε να τον πλησιάσει μετά από διαπραγματεύσεις. «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν δολοφονία...» ακούγεται μια δυνατή φωνή από το πλήθος.

Μοιράσου το άρθρο!