Ελλάδα

11/05/2024 - 07:38

Ομολόγησε ο πατέρας του νεκρού εμβρύου – «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια»

ΔΕΗ

Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι βρέθηκε το έμβρυο στο χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων της Βραυρώνα. Συγκεκριμένα το έμβρυο εντοπίστηκε μέσα σε μία σακούλα έξω από τον κάδο απορριμμάτων περίπου στις 17:20 και οριακα το βρήκαν αμέσως οι αστυνομικοί. Είχε αίματα και τραύμα στο κεφαλι.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ χθές το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

 

Η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ό,τι υπήρχαν παντού αίματα στο χώρο. Από στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία προκύπτει ότι ο άνδρας κάποια στιγμή πέταξε σκουπίδια σε κάδο της περιοχής αλλά από την έρευνα που ακολούθησε μέχρι τώρα δεν εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο.

Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά και παραδέχθηκε ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, Αν η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει εαν το έμβρυο ήταν νεκρό ή ζωντανό και ανάλογα τα αποτέλεσματα το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο ή όχι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας του νεκρού εμβρύου – «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια, γεννήθηκε πεθαμένο» – Φωτογραφία ντοκουμέντο


Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό. Όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων.  

Η εικόνα του νεκρού εμβρύου σόκαρε τους παραβρισκόμενους με τον αντιδήμαρχο να ξεσπά σε κλάματα. Ο Γιάννης Αΐδινιώτης, αντιδημαρχος καθαριότητας Μαρκοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά «Είμασταν τυχεροί γιατί στην πρώτη που βγάλαμε με την κουτάλα ήταν συγκλονιστική εικόνα σε τι κατάσταση ήταν ; Χάλια περιμένω και εγώ παιδί έκανα προσπάθεια να κάνω παιδί και βλέπω ένα παιδάκι ήταν σκοτωμένο»

Γεμάτο αίματα το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Πέμπτη έπιασαν πόνοι την 30χρονη, η οποία γέννησε ένα έμβρυο , που  εκτιμάται ότι ήταν περίπου 4-5 μηνών, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη περιοχή της Βραυρώνας, όπου και εργαζόταν η ίδια μαζί με τον σύντροφο της.

Ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης, πήγε σε νοσοκομείο έχοντας με αιμορραγία, με τους γιατρούς να αντιλαμβάνονται την εγκυμοσύνη ωστόσο δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν είχε αποβάλει ή αν είχε γεννήσει κανονικά.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου,  διαπιστώθηκε πως υπήρχαν αίματα σε διάφορους χώρους και σε σεντόνια ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν και βίντεο στο οποίο είχε καταγραφεί ο πατέρας να πετάει τη σακούλα σκουπιδιών μέσα στην οποία τελικά εντοπίστηκε το έμβρυο .

Η 30χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας κρατείται στην Ασφάλεια. Ανάλογα με το πόρισμα του ιατροδικαστή θα αποφασιστεί και οι ποινική μεταχείριση των γονιών.

 

 

 

ertnews.gr

Μοιράσου το άρθρο!