Ελλάδα

09/04/2014 - 17:42

Πάγκαλος: Δεν ψηφίζω Ελιά, θα ψηφίσω Ποτάμι

style="text-align: justify;"> 
Το τι θα ψηφίσει στις επικείμενες ευρωεκλογές αποκάλυψε ο Θ. Πάγκαλος, σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5. Ο πρώην αντιπρόεδρος εξέφρασε την πρόθεσή του να ψηφίσει "Το Ποτάμι" και ειδικότερα τον καθηγητή Γ. Γραμματικάκη, για τον οποίο είπε ότι "είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου".
 
"Με κατέπληξε το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού. Περίμενα ένα ψηφοδέλτιο περισσότερο μιντιακό για να γίνει φιγούρα. Είναι πολύ σοβαρά πρόσωπα και μου έρχεται τώρα να το ψηφίσω», τόνισε.
 
Και πρόσθεσε: "Δεν θα ψηφίσω Ελιά και ΠΑΣΟΚ, διότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με υβρίζει χωρίς να ασχολούμαι μαζί της. Δεν έχω καμία μεγαλοψυχία για ανθρώπους που πήραν μια παράταξη από το 40% και την έχουν φτάσει στο 4%. Καμία μεγαλοψυχία και την επομένη των εκλογών θα τα πούμε και πιο καθαρά… Αλλά το ΠΑΣΟΚ αποκλείεται (να το ψηφίσω) και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ επίσης δεν έχω καμία διάθεση να το ψηφίσω, διότι έκανε λάθος. Κατέβασε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο που το βελτιώνει η απουσία του κ. Κρανιδιώτη, του οποίου οι απόψεις είναι γνωστές".
 
πηγή: nooz.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!