Ελλάδα

21/02/2021 - 07:13

Παραμύθιαζε 14χρονα ότι έχουν ταλέντο - Τους έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τη δράση του γνωστού  σκηνοθέτη - ηθοποιού  ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο «μάτι» του κυκλώνα, μετά από πολλές καταγγελίες.

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του 25χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος κατέθεσε χθες μήνυση για βιασμό γνωστό σκηνοθέτη όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 14 ετών, είπε πως ο εντολέας του αισθάνθηκε ανακούφιση από τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη.

Όπως είπε ο ποινικολόγος, Γιάννης Βλάχος, το 14χρονο -τότε- αγόρι σύχναζε τότε σε μια πλατεία δίπλα στο σπίτι του. Πρόκειται για μια πλατεία που επισκεπτόντουσαν κυρίως έφηβοι.

«Ο σκηνοθέτης πήγαινε στην πλατεία και ανέπτυσσε σχέσεις με τα παιδιά και του έλεγε για τη δική του καριέρα στα θέατρο και στη συνέχεια προσπαθούσε να τους δελεάσει ότι ψάχνει νέα παιδιά με ταλέντο» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, είπε πως του έλεγε πως «η ηλικία των 14 – 15 ετών ήταν η κατάλληλη για να αναδειχτεί το ταλέντο τους, για να βγουν προς τα έξω».

Ουσιαστικά δηλαδή, τους υποσχόταν μια λαμπρή καριέρα και με αυτόν τον τρόπο τα προσέλκυε για να ικανοποιηθεί ο ίδιος αργότερα πάνω τους.

Αναφερόμενος στο όσα έζησε ο εντολέας του, ο κ. Βλάχος είπε πως «στην αρχή τον έπαιρνε μαζί με τη μηχανή, πήγαιναν σε συναυλίες πολύ γνωστών καλλιτεχνών. Μάλιστα, έλεγε στα νεαρά παιδιά ότι αυτοί οι καλλιτέχνες ‘δεν είναι πολύ καλύτεροι από εσένα’ και πως ‘και αυτοί έτσι ξεκίνησαν’».

Μάλιστα, τους έταζε πως «θα σε κάνω καλύτερο από αυτούς που βλέπεις εδώ».

Με αυτό το πρόσχημα τον κάλεσε τον 14χρονο -τότε- βρεθήκανε μαζί με φίλους του. Όπως είπε ο κ. Βλάχος ο σκηνοθέτης κάλεσε ολόκληρη την παρέα του 14χρονου στο σπίτι του, όπου έκανε πρόταση σε όλου να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Πρόκειται για παιδιά 14 και 15 ετών.

Υπάρχουν κι άλλα αδικήματα

Παράλληλα, εξήγησε πως υπάρχουν κι άλλα αδικήματα για τον ίδιο άνθρωπο, τα οποία όμως δεν έχουν αναφερθεί, αφού το σημαντικό είναι ο βιασμός.

«Υπάρχουν κι άλλα αδικήματα. Δεν υπάρχει λόγος να τα φέρουμε στη δημοσιότητα» είπε.

Κάποια από αυτά φαίνεται να είναι ότι έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά σε παιδιά.

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου στο  MEGA

Μοιράσου το άρθρο!