Ελλάδα

28/12/2021 - 15:14

Πρώτα πέθαναν από κορονοϊό πατέρας και κόρη - Μετά η μάνα

Μόλις ένα 24ωρο μετά τον θάνατο λόγω κορονοϊού ενός 74χρου πατέρα και της 48χρονης κόρης του, χτες Δευτέρα έφυγε από τη ζωή και η μητέρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ Σερρών.

Όπως είπε ο πρόεδρος του χωριού του Δήμου Νέας Ζίχνης, στο Μύρκινο Σερρών, που έλαβε χώρα η τραγωδία, όλη η οικογένεια ήταν ανεμβολίαστη.

Πατέρας και κόρη νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει πως σε ένα 24ωρο έφυγαν πατέρας και κόρη από τον κορονοϊό.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με σχόλια για την 48χρονη κοπέλα που ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και θετική ενέργεια όπως λένε οι φίλες της.

Το χωριό έχει τυλιχθεί στο πένθος, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Μαυρόλοφος όπου εκεί είχε ξετυλιχθεί ακόμα ένα δράμα με το θάνατο ενός 61χρονου και του 28χρονου γιου, επίσης από τον κορονοϊό.

 

Παράλληλα, το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό πως ένα 57χρονος πατέρας τριών παιδιών πέθανε από κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης της Λαμίας. Μάλιστα πριν από 15 μέρες πέθανε και η σύζυγός του επίσης από κορονοϊό.

Οι δυο τους είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου και μετά από μια εβδομάδα χρειάστηκε να διασωληνωθούν. Λίγες μέρες αργότερα πέθανε η 52χρονη σύζυγός του, ενώ χθες έχασε τη μάχη και ο πατέρας αφήνοντας πίσω του ορφανά τρία παιδιά.

Μοιράσου το άρθρο!