Ελλάδα

15/03/2015 - 09:37

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε πριν από λίγα λεπτά (7:40 το  πρωί)  κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα αλλά και στην Γαλακτοκομική Σχολή. 
 
Εκφράζονται υπόνοιες ότι πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο σπουδαστή που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ωστόσο η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί.
 
Στο σημείο φτάνει αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ενώ έχει ειδοποιηθεί και ο θείος του 20χρονου.
 
Το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, στοιχείο που παραπέμπει στον εξαφανισμένο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς αυτό το σήμα έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε.
 
 
 
up date
 
Όπως λέει στο newpost ο συνεργάτης του ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, Φώντας Βρόσγος, οι συγγενείς του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη αναγνώρισαν τον αγνοούμενο φοιτητή στο πτώμα του νεαρού άνδρα.
Δίπλα από το παιδί, βρέθηκε ένα μαχαίρι. Θα δείξει αν το παιδί, έκοψε τις φλέβες του, σενάριο που θεωρείται αρκετά πιθανό σε αυτό το σημείο, αποκάλυψε πριν από λίγο στον αέρα του Real Fm 97,8, ο Βασίλης Χήτος
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, το πτώμα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση σε λάσπες, φέροντας πολλές δαγκωματιές από ζώα. Λόγω της κατάστασης της σορού, θεωρείται ότι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία.
 

Μοιράσου το άρθρο!