Ελλάδα

21/11/2022 - 19:53

Σοκ - Οικιακή βοηθός ομολόγησε συνολικά 4 δολοφονίες ηλικιωμένων που φρόντιζε

Αλλες τρεις δολοφονίες δήλωσε ότι έκανε η οικιακή βοηθός στη Ρόδο που το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη γυναίκα που φρόντιζε.

 

Η υπόθεση εξελίσσεται σε αδιανόητο θρίλερ καθώς και τα άλλα τρία θύματα φαίνεται πως ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι ενώ οι Αρχές έχουν εξακριβώσει πως η 45χρονη πρόσεχε όντως τους δύο από αυτούς, ενώ μένει να διευκρινιστεί η σχέση της με τον τρίτο.

Σύμφωνα με τη rodiaki, η ίδια ομολόγησε ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε νηπιακή ηλικία.

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η dimokratiki, η 45χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για δύο από τα θύματά της ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική ζάχαρη και μέλι σκοπίμως, ενώ πέρυσι έδωσε σε ηλικιωμένο μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από αυτά που λάμβανε, οδηγώντας και τους δύο στον θάνατο

 

Ωστόσο, η rodiaki υπογραμμίζει ότι η μαρτυρία της αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια.

 

"Την έπνιξα γιατί δεν με άφηνε να κοιμηθώ"

Τα μέσα του νησιού μετέδωσαν σήμερα ότι το έγκλημα με θύτη την 45χρονη και θύμα την 75χρονη έγινε στην περιοχή Καλυθιές. Η ηλικιωμένη ήταν ανήμπορη και άρρωστη, ενώ αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η δράστης είπε στους αστυνομικούς που την ρώτησαν, ότι έπνιξε την άτυχη γυναίκα επειδή δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε. Μάλιστα η ίδια τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 8:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό να μεταβεί στο σπίτι λέγοντας ότι έπνιξε με μαξιλάρι τη γυναίκα που πρόσεχε.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρισαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα όπως και άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.

Μοιράσου το άρθρο!