Ελλάδα

09/08/2022 - 14:32

Τεράστιος Κωνσταντίνος Αργυρός.... Τι λέει η μητέρα της 9χρονης

ΔΕΗ

ΠΑΑ

«Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές», είπε η μητέρα της 9χρονης.

Το βράδυ του Σαββάτου στα Λουτρά Πόζαρ, στην Πέλλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συγκλόνισε τους πάντες στη συναυλία, όταν πήρε στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι με μυική ατροφία και τραγούδησε το «Παιδί γενναίο». Η μητέρα του μικρού κοριτσιού μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Alpha Τώρα” και αναφέρθηκε στη σπάνια πάθηση της κόρης της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

 

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών.

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα, θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές», είπε συγκινημένη η μητέρα της 9χρονης.

 

Δειτε το βίντεο:
 

Μοιράσου το άρθρο!