|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Ενα 13χρονο αγόρι βρήκε τραγικο θάνατο σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού, ενώ η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη ενώ τα δύο παιδιά βρίσκονταν σε φουκωτές μπάλες μέσα σε πισίνα. Οι μπάλες παρασύρθηκαν από τον δυνατό αέρα, βγήκαν από την πισίνα και άρχισαν να χτυπούν δεξιά και αριστερά.
Τα δύο παιδιά διακομίσθηκαν με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού. Το παιδί κατέληξε στο ασθενοφόρο, ενώ το κοριτσάκι, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν συλληφθεί τρεις υπάλληλοι του λούνα-παρκ. Θα εξεταστούν οι λόγοι για τους οποίους παρέμενε σε λειτουργία ο χώρος, κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς και αν τηρούνταν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας στο λούνα παρκ.
πηγή: tovima.gr
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
Ν. Ανδρουλάκης: «Από την Κρήτη ξεκινάμε για μια νέα αρχή νίκης και πολιτικής αλλαγής»
Μήνυμα πολιτικής αλλαγής, έστειλε από την Κρήτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος...
|
Ο Τραμπ διαψεύδει ότι εξαντλούνται τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι θα ζητήσει από τις ευρωπαϊκές χώρες...
|
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα ενισχύσει την αμυντική της θωράκιση
«Η Ελλάδα συμμετέχει ήδη ενεργά στις σχετικές διεργασίες με πολύ σαφείς θέσεις, με τολμηρές...
|
Τσίπρας: Στη Λέσβο το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής – Η μεγάλη εξαγγελία από τη ΔΕΘ
"Η αποψινή βραδιά είναι ξεχωριστή, γιατί εδώ, στη Θεσσαλονίκη, φιλοδοξούμε να σας παρουσιάσουμε, όχι...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις