|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Διμοιρίες των ΜΑΤ παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν τη δράση ομάδας αγνώστων εναντίον αντιφασιστών.
Με την κάλυψη της αστυνομίας ομάδες ατόμων με πολιτικά πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες εναντίον αντιφασιστών που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής.
Οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν φάνηκε να ενοχλούνται από τις οργανωμένες ομάδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις βρήκαν καταφύγιο πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Αμέσως μετά άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των διαδηλωτών με εκτεταμένη χρήση χημικών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Επικεφαλής διμοιρίας ακούστηκε να φωνάζει «πιάστε κόσμο» ενώ μέλη των ΜΑΤ άρχισαν να χτυπούν ανεξέλεγκτα ακόμη και περαστικούς και τμήματα της πορείας που προσπαθούσαν να ανασυγκροτηθούν σε γύρω στενά.
πηγη: ertopen/info-war
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
Ν. Ανδρουλάκης: «Από την Κρήτη ξεκινάμε για μια νέα αρχή νίκης και πολιτικής αλλαγής»
Μήνυμα πολιτικής αλλαγής, έστειλε από την Κρήτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος...
|
Ο Τραμπ διαψεύδει ότι εξαντλούνται τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι θα ζητήσει από τις ευρωπαϊκές χώρες...
|
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα ενισχύσει την αμυντική της θωράκιση
«Η Ελλάδα συμμετέχει ήδη ενεργά στις σχετικές διεργασίες με πολύ σαφείς θέσεις, με τολμηρές...
|
Τσίπρας: Στη Λέσβο το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής – Η μεγάλη εξαγγελία από τη ΔΕΘ
"Η αποψινή βραδιά είναι ξεχωριστή, γιατί εδώ, στη Θεσσαλονίκη, φιλοδοξούμε να σας παρουσιάσουμε, όχι...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις