|
Χρόνος ανάγνωσης
:
2'
Δύο Ελληνες, μία γυναίκα που εμφανίζεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας, βρίσκονται μεταξύ των 14 συλληφθέντων, για τη νέα υπόθεση 986 κιλών και 600 γραμμαρίων ηρωίνης που εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής σε νέα αποθήκη στο Κορωπί Αττικής στη θέση Λαμπρικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υπόθεση του εντοπισμού των νέων ναρκωτικών ουσιών, συνδέεται με την ποσότητα του άνω ενός τόνου ηρωίνης που είχε εντοπιστεί πριν από 10 ημέρες περίπου σε αποθήκη στο Κορωπί και σε έπαυλη στη Φιλοθέη.
Για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη προφυλακισθεί 9 άτομα, πέντε Τούρκοι υπήκοοι, τρεις Έλληνες μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής και ένας Αλβανός.
Πηγές αναφέρουν, ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί εδώ και καιρό με το δεξαμενόπλοιο «NOOR -1» σημαίας Τόγκο στην Ελευσίνα και από εκεί με ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό όχημα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη.
Ο ένας από τους σημερινούς συλληφθέντες, που είναι Έλληνας, φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην έπαυλη στη Φιλοθέη και ήταν υπό διαρκή παρακολούθηση εδώ και καιρό από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Οι άλλοι 12 συλληφθέντες στην πλειονότητά τους είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 10 από αυτούς αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.
Το συγκεκριμένο πλοίο δεσμεύτηκε και κατασχέθηκε χθες βράδυ και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σώματος συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.
Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά και αναμένεται πιθανότατα αύριο να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.
πηγή: www.ethnos.gr
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
Ν. Ανδρουλάκης: «Από την Κρήτη ξεκινάμε για μια νέα αρχή νίκης και πολιτικής αλλαγής»
Μήνυμα πολιτικής αλλαγής, έστειλε από την Κρήτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος...
|
Ο Τραμπ διαψεύδει ότι εξαντλούνται τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι θα ζητήσει από τις ευρωπαϊκές χώρες...
|
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα ενισχύσει την αμυντική της θωράκιση
«Η Ελλάδα συμμετέχει ήδη ενεργά στις σχετικές διεργασίες με πολύ σαφείς θέσεις, με τολμηρές...
|
Τσίπρας: Στη Λέσβο το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής – Η μεγάλη εξαγγελία από τη ΔΕΘ
"Η αποψινή βραδιά είναι ξεχωριστή, γιατί εδώ, στη Θεσσαλονίκη, φιλοδοξούμε να σας παρουσιάσουμε, όχι...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις