Επιστήμη - Τεχνολογία

25/08/2012 - 10:33

Τι αλλάζει στο inbox σου στο Facebook;

Τι αλλάζει στο inbox σου στο Facebook;

Α

ναμφίβολα ένα από τα θετικά του Facebook είναι η δυνατότητα να ανταλλάσσουμε δωρεάν άπειρα μηνύματα με τους φίλους μας, τη στιγμή που εάν κάναμε κάτι αντίστοιχο με το κινητό μας, ο λογαριασμός μας θα είχε πάρει φωτιά.

Το Facebook τώρα ανακοίνωσε ότι επανασχεδίασε την υπηρεσία των προσωπικών μηνυμάτων (inbox), ώστε να είναι ακόμη πιο εύχρηστη και βολική για το χρήστη.
Έτσι, από εδώ και στο εξής, όλα τα μηνύματα θα εμφανίζονται το ένα κάτω από το άλλο στο αριστερό μέρος της οθόνης κι όταν θα επιλέγουμε κάποιο, τότε στο δεξί μέρος της θα βλέπουμε το περιεχόμενό του.
 
Με άλλα λόγια, η οθόνη θα θυμίζει λίγο το σχεδιασμό που έχει το email μας. Το Facebook υπόσχεται ότι οι συνομιλίες μας θα είναι πιο ζωντανές από ποτέ χάρη στις πολλές φωτογραφίες και τα emoticons που θα είναι στη διάθεσή μας.
 
Ακόμη, το κοινωνικό δίκτυο ισχυρίζεται ότι έχει απλοποιήσει αναζήτηση και μας επιτρέπει να βρίσκουμε τα μηνύματα, χρησιμοποιώντας το όνομα αποστολέα ή μια λέξη-κλειδί, αλλά το ίδιο ισχύει και για την πλοήγηση χάρη σε ειδικές εντολές στο πληκτρολόγιο.
 
Το Facebook ανακοίνωσε ότι η νέα λειτουργία θα μπει σε ισχύ από σήμερα σε ορισμένους χρήστες και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
 
πηγη:e-go.gr
 
 

Μοιράσου το άρθρο!