Εργασία

10/06/2011 - 14:21

Προκήρυξη για 92 Αρχιεργάτες Δακοκτονίας στη Λέσβο ... με ρουσφετολογικό υπόστρωμα!!!!

Εκδόθηκε σήμερα (9/6/2011) η προκήρυξη για την πρόσληψη των 92 Αρχιεργατών Δακοκτονίας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη:

dakoktonia_lesvos_2011

Αιτήσεις έως 20/6/2011

Μερικές παρατηρήσεις για την  προκήρυξη:

1. Η προκήρυξη είναι εκτός ΑΣΕΠ αφού ο αριθμός των ημερομισθίων είναι κάτω από 60

2. Σε μια δύσκολη χρονιά με την μείωση προσωπικού η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επέλεξε να θέσει όρο να μπουν 46 Αρχιεργάτες χωρίς εμπειρία!!!  Ποσοστό 50% χωρίς εμπορεία

3. Αναφέρουν ως απαραίτητο προσόν να έχει  δίπλωμα και αγροτικό αυτοκίνητο ή τρακτέρ. Προσοχή στη σημείωση που ακολουθεί: με όσα μέσα ορίζει η σχετική νομοθεσία. ΔΕΝ έγραψαν να έχουν ιδιόκτητο αυτοκίνητο ή τρακτέρ αλλά το άφησαν ανοιχτό για να βολέψουν τους δικούς τους που δεν έχουν δίπλωμα!!! Και στα δικαιολογητικά στο τέλος της προκήρυξης δεν αναφέρουν ότι η ΑΔΕΙΑ του οχήματος πρέπει να είναι στο όνομα του υποψηφιου Αρχιεργάτη ή έστω κάποιου συγγενικού του προσώπου.

4. Έβαλαν Απολυτήριο Δημοτικού ως απαιτούμενο τίτλο και όχι Απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης όπως είναι το σωστό από νομική πλευρά. Ανάλογα με το χρόνο κτήσης που τίτλου σπουδών κάποιοι Αριεργάτες θα έπρεπε να προσκομίσουν απολυτήριο γυμνασίου και κάποιοι (μεγαλύτεροι σε ηλικία) το απολυτήριο Δημοτικού.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΟ.... ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!!!

Μοιράσου το άρθρο!