Εργασία

27/06/2011 - 14:51

Ρουσφέτια στο ΚΕΠ Μανταμάδου... Ο Αντιδήμαρχος λέει ότι θα τα πληρώνει από την τσέπη του!!!

Η παράκατω επώνυμη καταγγελία για ρουσφέτια στο ΚΕΠ Μανταμάδου ζητάει απάντηση από τους υπευθύνους. Αν αληθεύει τότε συμβαίνουν απίθανα πράματα που μάλλον αγνοεί ο Δήμαρχος....

Διαβάστε και...ψυχραιμία:

Μένω στο Μανταμάδο από που κατάγομαι. Την περασμένη Τετάρτη έτυχε και πήγα για κάποια υπόθεσή μου στο ΚΕΠ Μανταμάδου. Εκεί είδα να εργάζεται μια κυρία η οποία δεν είναι υπαλληλος του ΚΕΠ.

Την Πέμπτη κατέβηκα στη Μυτιλήνη και από περιέργεια ρώτησα στο Δήμο αν έχει βγει κάποια προκήρυξη για το ΚΕΠ Μανταμάδου. Να σημειωθεί ότι είμαι πτυχιούχος και άνεργη...!  Ρώτησα λοιπόν στο Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Μυτιλήνης. Ο προϊστάμενος του Τμήματος μόλις ρώτησα σηκώθηκε και έφυγε. Κάθησε όμως και με άκουσε με προσοχή κάποιος άλλος κύρι ο οποίος προσπάθησε να με βοηθήσει.  Έκανε αρκετά τηλεφωνήματα για να μάθει αν έχει γίνει πρόσληψη στο ΚΕΠ Μανταμάδου. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!!!! Ο υπάλληλος μου υποσχέθηκε ότι θα με ενημέρωσει τηλεφωνικά.

Πράγματι ο υπάλληλος την επόμενη μέρα με ενημέρωσε και.... η απάντησή του είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα. Μου είπε λοιπόν ότι την υπλάλληλο την πρόσελαβε στο ΚΕΠ Μανταμάδου ο Αντιδήμαρχος Μανταμάδου / Αγιάς  Παρασκευής για να δουλέψει  για τις έκτακτες ανάγκες του ΚΕΠ και ότι θα την πλήρωσει  ο Αντιδήμαρχος από την τσέπη του!!!!! Μήπως μας περνούν για βλάκες ?Μάλιστα μου είπε ότι θα δούλευε μέχρι την Παρασκευή.

Σήμερα Δευτέρα 27-6-2011  η συγκεκριμένη κυρία είναι ακόμη στο ΚΕΠ και εργάζεται. Απ'οτι έμαθα όμως από αλλους θα δουλέψει τουλάχιστον για ένα μήνα!Το ίδιο είχε συμβεί και παλαιότερα, είχε δουλέψει στο ΚΕΠ χωρίς να έχει βγει καμία προκήρυξη!

Δεν πρέπει να σταματήσει αυτό χάλι ????  Η κυρία δεν έχει κανένα πτυχίο κι στο Μανταμάδο υπάρχουν άτομα με  μεταπτυχιακές σπουδές  που είναι άνεργα!  Δεν πρέπει επιτέλους να επαναστατήσει ο κόσμος???

Μοιράσου το άρθρο!