Εργασία

09/12/2011 - 16:47

Το Lesvosnews ξεκινάει συνεργασία με την ιστοσελίδα ZHTΕITAI.gr!

href="http://www.zhteitai.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=89" target="_blank">

Το Lesvosnews μετά τη συνεργασία με το vrisko.gr  τον απόλυτο επαγγελματικό οδηγό για τη Λέσβο   προχωρά σε άλλη μια σημαντική συνεργασία για τους αναγνώστες.

 Το Lesvosnews  ξεκινάει συνεργασία με την ιστοσελίδα ZHTAITAI.gr!

Αυτή είναι η νέα συνεργασία  προέκυψε κατόπιν πρότασης από το zhteitai.gr σε επιλεγμένα sites από όλη την Ελλάδα  και αποτελεί μεγάλη τιμή για το Lesvosnews καθώς είναι η ιστοσελίδα που επιλέχτηκε από τη  Λέσβο.

To Lesvosnews στα πλαισία αυτής της συνεργασίας θα φιλοξενεί ειδήσεις για  θέματα εργασίας και εκπαίδευσης.

Αυτή τη κρίσιμη στιγμή, που η ανεργία  είναι στο κόκκινο , θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Lesvosnews θα φιλοξενεί μόνιμα στη δεξιά στήλη banner που οδηγεί στην ιστοσελίδα του Zhtaitai.gr

Παράλληλα και στην ιστοσελίδα zhteitai.gr  το Lesvosnews περιλαμβάνεται στην ομάδα συνεργατών.(  Υπάρχει ενεργός σύνδεσμος  που οδηγεί στο Lesvosnews.net   -δες εδώ).

---------------------------------------------

 Το ΖΗΤΕΙΤΑΙ.gr   διαθέτει δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο δημόσιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 - 16:00 η ραδιοφωνική εκπομπή ΖΗΤΕΙΤΑΙ από τηΝΕΤ 105,8 κοντά σας. Γραφτείτε στo NEWSLETTER του ZHTEITAI.GR για να έχετε πρόσβαση στα τελευταία νέα της επικαιρότητας. Για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις νέες προκηρύξεις του δημοσίου, αλλά και νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Η διαδικασία είναι απλή απλά ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας για να δέχεστε newsletter, από το ειδικό banner στη δεξιά πλευρά της κεντρικής σελίδας. Γία άμεση επικοινωνία στείλτε e-mail:info@zhteitai.gr .

---------------------------------------------------

Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι το Lesvosnews σύντομα θα σας παρουσιάσει και άλλες συνεργασίες  με ιστοσελίδες

Ακόμη νέες ιδέες και νέοι επιχειρηματίες θα συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια για μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα με βασική αρχή την ανεξαρτησία και την ποιότητα.   Η βασική μας αρχή  "ενημέρωση για Πολίτες με Άποψη"  παραμένει...

Μοιράσου το άρθρο!