Εργασία

10/04/2024 - 16:56

10 προσλήψεις και χωρίς πτυχίο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου - Αιτήσεις έως 19 Απριλίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, συνολικά 10 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στη Μυτιλήνη.

 

Η κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα 4 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες είναι οι ακόλουθες:

  • ΠΕ Αρχαιολόγων - 2 θέσεις
  • ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (με εμπειρία στην συντήρηση κεραμικών) - 2 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών - 6 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efales@culture.gr είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

 

  • Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, Σαπφούς 22, Μυτιλήνη, ΤΚ 81131, απευθύνοντάς την υπόψιν κας. Παχού Ευφροσύνης, (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087).

Καταληκτική ημερομηνία

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου έως την Παρασκευή19 Απριλίου 2024.

Δείτε όλη ολόκληρη την προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Προκήρυξη 2024.pdf 2.75 MB

Μοιράσου το άρθρο!