Εργασία

01/12/2011 - 18:09

100 θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία

Με απόφαση  του Αρχηγού της Ελληνικής  Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός  για την πλήρωση εκατό (100) θέσεων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων, προερχόμενων από ιδιώτες (ανεξαρτήτως φύλου) και Αστυνομικό Προσωπικό, Ειδικούς Φρουρούς και Συνοριακούς Φύλακες (ανεξαρτήτως φύλου) που επιθυμούν να μεταταχθούν ή ενταχθούν στην κατηγορία Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων. Η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).

Στην προκήρυξη  αναφέρεται λεπτομερώς οτιδήποτε σχετικό με τον αριθμό των αριθμός διοριζομένων ,μετατασσομένων ή εντασσομένων κατά τομέα, κατηγορία και ειδικότητα, τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια διορισμού, μετάταξης ή ένταξης αυτών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής των αιτημάτων καθώς επίσης και τις διαδικασίες αξιολόγησης των υποψηφίων και διορισμού, ένταξης ή μετάταξης των επιτυχόντων.

Επισημαίνεται ότι οιιδιώτες υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 9-12-2011. Οι ενδιαφερόμενοι Αστυνομικοί, Ειδικοί Φρουροί και Συνοριακοί Φύλακες υποχρεούνται να υποβάλλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι και την ως άνω προθεσμία, στην Υπηρεσία που υπηρετούν.

Μοιράσου το άρθρο!