Εργασία

24/11/2011 - 00:01

105 προσλήψεις στο Δήμο Λέσβου

up date  Κατεβάστε την πρώτη  προκήρυξη για τις 93 θέσεις στο Δήμο Λέσβου

Εγκρίθηκε απ’ το ΑΣΕΠ και ξεκινά η διαδικασία πρόσληψης απ’ την επόμενη βδομάδα Μέσα στην επόμενη βδομάδα, το πιο πιθανόν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων για την κάλυψη 93 θέσεων συμβασιούχων, με οκτάμηνες συμβάσεις, στον τομέα της καθαριότητας. Η έγκριση του ΑΣΕΠ προς το Δήμο Λέσβου εκδόθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ η προκήρυξη, όπως εκτιμούν στελέχη του Δήμου, αναμένεται να σταλεί προς δημοσίευση στον τοπικό Τύπο τη Δευτέρα, έτσι ώστε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων να ξεκινήσει την τελευταία μέρα του μήνα και να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Οι θέσεις που έχουν εγκριθεί, κατανέμονται ως εξής: 67 εργάτες καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) 15 οδηγοί απορριμματοφόρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) 4 οδηγοί απορριμματοφόρων Δ.Ε. με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου  4 τεχνίτες υδραυλικοί Δ.Ε. 1 τεχνίτης ηλεκτρολόγος Δ.Ε. 1 χειριστής μηχανημάτων έργου (πλυντηρίου κάδων) Δ.Ε. 1 χειριστής μηχανημάτων έργου (αλυσότροχου - ερπυστριοφόρου φορτωτή) Δ.Ε. Μετά την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων, θα καταρτιστεί πίνακας κατάταξής τους επί του οποίου και θα υποβληθούν ενστάσεις. Θα ακολουθήσει. όπως μας ανέφερε απ’ το Τμήμα Προσωπικού ο κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτης, η εξέταση των ενστάσεων και η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, βάσει των οποίων και θα κληθούν οι επιλεγέντες να αναλάβουν δουλειά, το πιο πιθανόν μέσα στο Γενάρη τού 2012.

Και 12 διμηνίτες… Πιο άμεσα αναμένεται να απασχοληθούν 12 ακόμη διμηνίτες, που σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου θα εργαστούν στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν στο αγροτικό οδικό δίκτυο του νησιού από έντονες βροχοπτώσεις το μήνα Σεπτέμβριο. Ο Δήμος Λέσβου πήρε τη σχετική έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για να προχωρήσει στην κάλυψη των 12 διμηνιτών (εννέα εργάτες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και τρεις χειριστές μηχανημάτων-γκρέιντερ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και αναμένεται άμεσα να αναρτήσει την πρόσκληση για να υποβάλουν αιτήσεις όσοι επιθυμούν. Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες (μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης για τους 93 οκταμηνίτες ή την ανάρτηση της ανακοίνωσης για τους 12 διμηνίτες) μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Λέσβου στα τηλέφωνα 22513 50537 και 22513 50597.

------------

πηγη: ΕΜΠΡΟΣ /Πολλάτου Μαρίνα 

Μοιράσου το άρθρο!