Εργασία

31/05/2016 - 15:14

13 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης - Αιτήσεις έως 10 Ιουνίου - Όλες οι πληροφορίες

Π

ΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (υποβολή αιτήσεων για σύναψη ατοµικής σύµβασης µίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών Φύλαξης)

 

Στη διαδικασία συµµετέχουν ιδιώτες - φυσικά πρόσωπα (φύλακες) :  Που απασχολούνται ή απασχολούνταν στην φύλαξη των χώρων του νοσοκοµείου Μυτιλήνης, χωρίς να έχει σηµασία εάν πλέον δεν απασχολούνται, εφόσον είχαν απασχοληθεί για οποιοδήποτε χρονικό διάστηµα στο παρελθόν.

Οι ενδιαφερόµενοι ιδιώτες θα υποβάλουν αίτηση στο Γ.Ν. Μυτιλήνης µε τα κατωτέρω δικαιολογητικά έως την 10-06- 2016 και ώρα 12.00 :

► Αντίγραφο Αστυνοµικού ∆ελτίου Ταυτότητας, ή Ειδικό ∆ελτίο Ταυτότητας Οµογενούς ή ∆ιαβατήριο της Ελληνικής ∆ηµοκρατίας ή Κράτους - µέλους της Ε.Ε. και αντίστοιχη Άδεια µόνιµης διαµονής αλλοδαπού Κράτους - µέλους της Ε.Ε. Αντίγραφο της απαιτούµενης Άδειας Εργασίας Α΄ Κατηγορίας των παρ.2 του αρθ. 3 του Ν.2518/1997, όπως ισχύει.

► Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Γενικής Χρήσης.

► Πιστοποιητικό περί µη Φυγόποινου - Φυγόδικου από την αρµόδια Εισαγγελική Αρχή.

► Οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο της παροχής υπηρεσίας φύλαξης στο νοσοκοµείο Μυτιλήνης, δηλ. : α) Βεβαίωση εργοδότη στην οποία θα αναγράφεται το χρονικό διάστηµα και ο τόπος απασχόλησης ή β) Κατάλογο ενσήµων Ι.Κ.Α. ή βεβαίωση του αρµόδιου ασφαλιστικού φορέα, µε υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόµενου που θα αναγράφει, τόσο το χρονικό διάστηµα αυτοπρόσωπης παροχής υπηρεσιών φύλαξης, όσο και το συγκεκριµένο τόπο (κτίριο ή υπηρεσία) της απασχόλησής του ή γ) Αντίγραφο σύµβασης εργασίας ή γνωστοποίηση όρων ατοµικής σύµβασης εργασίας ή σύµβασης έργου ή παροχής υπηρεσιών µε υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόµενου που θα αναγράφει τόσο το χρονικό διάστηµα παροχής υπηρεσιών φύλαξης, όσο και τη συγκεκριµένη υπηρεσία και τον τόπο της απασχόλησής του.

►Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του ενδιαφεροµένου καµία από τις περιπτώσεις του άρθρου 8 παρ. 1 του Ν. 3528/2007 και του άρθρου 43 παρ. 1 του Π.∆.60/2007, αλλά ότι συντρέχουν στο πρόσωπό του οι προϋποθέσεις του άρθρου 2, παρ.1 περ. α΄ έως και η΄ του Ν.2518/1997, όπως τροποποιήθηκε µε το Ν.3707/2008. ►Για ειδικές περιπτώσεις : Καταγγελία σύµβασης εργασίας και βεβαίωση ανεργίας.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά κατατίθενται µε την αίτηση του/της ενδιαφερόµενου/ης σε σφραγισµένο φάκελο µέχρι την 10-06-2016 και ώρα 12.00. Η αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά είναι δυνατόν να αποστέλλεται µε ταχυδροµείο ή µέσω εταιρείας ταχυµεταφοράς µε την προϋπόθεση η σφραγίδα του ταχυδροµείου ή η σήµανση της εταιρείας ταχυµεταφοράς επάνω στο φάκελο να φέρει ηµεροµηνία το αργότερο αυτής της τελευταίας ηµέρας αυτοπρόσωπης κατάθεσης των δικαιολογητικών δηλ. 10 Ιουνίου 2016.

 

 

Αναλυτικά ολη η προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο

Μοιράσου το άρθρο!