Εργασία

02/06/2020 - 06:38

18 προσλήψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - Αιτήσεις έως 6 Ιουνίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόµων για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, λόγω εµφάνισης και διασποράς του κορωνοϊου COVID-19, σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Αναλυτικά οι θέσεις :

1

2

3

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚA

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους και την υπεύθυνη δήλωση πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους ή κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου τους όπου θα αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητάς τους.

2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 που θα αναφέρει τα εξής: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, 11 καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) ότι δεν τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις και ε)ότι έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

3. Φωτοαντίγραφο των απαιτούμενων δικαιολογητικών όπως ορίζονται από τα τυπικά προσόντα της κάθε θέσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής απαιτείται και η επίσημη μετάφραση αυτού.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους και την υπεύθυνη δήλωση τους,συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σε μορφή αρχείου pdf), αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εντός προθεσμίας πέντε [5] ημέρες, (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” , στους κατά τόπους πίνακες Ανακοινώσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Για τις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου και Λήμνου (κωδ. θέσεων 101, 102, 103, 104, 105,106), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου: n.laskaridis@pvaigaiou.gov.gr.

Για τις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου και Ικαρίας (κωδ. θέσεων 112, 113, 114, 115), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου: m.mixailidou@samos.pvaigaiou.gov.gr.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου (κωδ. θέσεων 107, 108, 109, 110, 111), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου: s.galatoula@chios.pvaigaiou.gov.gr

Προθεσμία 5 ημερολογιακών ημερών από 2/6/2020 έως και 6/6/2020

 

Δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία: 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Αίτηση 151.06 KB
Υπεύθυνη Δήλωση 317.59 KB
Προκήρυξη 594.04 KB

Μοιράσου το άρθρο!