Εργασία

11/11/2020 - 08:52

30 προσλήψεις στο Δήμο Μυτιλήνης - Αιτήσεις έως 17 Νομεβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

 Ο Δήμος Μυτιλήνης:

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριάντα (30) ατόμων, προς αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Π. Εν. Λέσβου για λόγους δημόσιας υγείας όπως απεικονίζονται στον κατωτέρω πίνακα:

2

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07, να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους και να μην έχουν απασχοληθεί το τελευταίο 12μηνο σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. (υποβολή υπεύθυνης δήλωσης).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν, με τους όρους που αναφέρονται παραπάνω, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τους κάτωθι τρόπους.

 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Μυτιλήνης (ειδικότερα www.mytilene.gr/ ηλεκτρονική ενημέρωση / προκηρύξεις/ Ανακοίνωση για την πρόσληψη 30 ατόμων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Π. Εν. Λέσβου για λόγους δημόσιας υγείας, εφόσον πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07, έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους και δεν έχουν απασχοληθεί το τελευταίο 12μηνο σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών. (συνιστάται αυτός ο τρόπος, δε χρειάζεται να επικοινωνείτε με την υπηρεσία για επιβεβαίωση βλέπουμε όλες τις αιτήσεις που υποβάλλονται με επιτυχία άμεσα)

 να κατεβάσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει στο site του Δήμου Μυτιλήνης (ειδικότερα www.mytilene.gr/ ηλεκτρονική ενημέρωση / προκηρύξεις/ Ανακοίνωση για την πρόσληψη 30 ατόμων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Π. Εν. Λέσβου) και αφού τα εκτυπώσουν και τα συμπληρώσουν να τα σκανάρουν και να τα αποστείλουν στο e-mail prosopikoumyt@gmail.com βάζοντας σαν θέμα το ονοματεπώνυμό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Μυτιλήνης, ήτοι μέχρι και την Τρίτη 17/11/2020 και ώρα 15:00.

 

Η προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Προκήρυξη 317.51 KB

Μοιράσου το άρθρο!