Εργασία

20/09/2011 - 15:13

4ωρη στάση εργασίας εργαζομένων ΟΤΑ ΛΕΣΒΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου απευθύνει σε όλους τους συναδέλφους στον Δήμο Λέσβου, προσκλητήριο ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για να αντιπαλέψουμε όλοι μαζί τις αδιέξοδες ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση, πολιτικές που συνθλίβουν τους πολλούς και τους αδύνατους, ενώ ενισχύουν και ευνοούν τους λίγους, τους ισχυρούς και τους προνομιούχους.

Μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Π.Ο.Ε Ο.Τ.Α., συμμετέχουμε στην 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 από τις 11.30 έως τις 15.30 για να διαμαρτυρηθούμε μαζί με τους φοιτητές και την εκπαιδευτική κοινότητα για την πολιτική της κυβέρνησης που υποβαθμίζει την Παιδεία (Βιβλία, Ελλείψεις διδακτικού προσωπικού, αύξηση δαπανών) και επιβαρύνει οικονομικά τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Την ίδια μέρα στις 11.30 στην είσοδο του Δημαρχείου στην Μυτιλήνη θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου με μοναδικό θέμα τον προγραμματισμό δράσεων και την λήψη απόφασης, κατά των απολύσεων στους ΟΤΑ, της εργασιακής εφεδρείας και του νέου πετσοκομμένου μισθολογίου.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

σήμερα καλούμαστε από τις εξελίξεις και τα γεγονότα να δώσουμε ελπίδα όχι μόνο στη σημερινή γενιά, αλλά και στην επόμενη γενιά. Αγωνιζόμαστε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας,  διεκδικούμε την ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία.

Μοιράσου το άρθρο!