Εργασία

06/03/2012 - 11:05

50 θέσεις εργασίας στο Μόλυβο - Αναλυτικά όλες οι θέσεις

     O Φορέας Τουρισμού Μήθυμνας ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου». Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης το οποίο συγχρηματοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 163.593,75 €
     Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη δημιουργία 50 θέσεων απασχόλησης, στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου στις Δημοτικές Ενότητες (Μήθυμνας - Πέτρας), μέσω της πρόσληψης ανέργων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου πεντάμηνης διάρκειας, με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στους τομείς του περιβάλλοντος και του πολιτισμού. Παρακάτω παραθέτουμε τις θέσεις μετά και την έγκριση της προκήρυξης από τον ΑΣΕΠ.  

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό θέσης)

01. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Κωδικός θέσης

Ενέργεια

Τόπος υλοποίησης

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

101

Συντονισμός ενεργειών, μεταφορά, αποκομιδή φερτών υλικών και απορριμμάτων και προϊόντων καθαρισμού από χείμαρρους, ρέματα, ποτάμια, παράκτιες περιοχές, οδικούς άξονες και αντιπυρική προστασία εκτάσεων της ευρύτερης περιοχής Μήθυμνας-Πέτρας

Δήμος Λέσβου

ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΣ

5 μήνες

2

102

Συντονιστής διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκθέσεων-φεστιβάλ.

Δήμος Λέσβου

ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

5 μήνες

1

103

Συντονιστής διοργάνωση εκδηλώσεων εικαστικών τεχνών,  Φύλαξης εκθεσιακών χώρων και εκθεμάτων.

Δήμος Λέσβου

ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

5 μήνες

1

104

Διοργάνωση εκδηλώσεων εικαστικών τεχνών (ζωγραφικής, κεραμικής τέχνης, γαστρονομίας, μουσικοχορευτικές  και θεατρικές εκδηλώσεις  τοπικών φορέων, καλλιτεχνών και ιδιωτών) Φύλαξη εκθεσιακών χώρων και εκθεμάτων Γραμματειακή υποστήριξη και παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις.  

Δήμος Λέσβου

ΔΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

5 μήνες

8

105

Συγκέντρωση, μεταφορά, αποκομιδή φερτών υλικών και απορριμμάτων και προϊόντων καθαρισμού από χείμαρρους, ρέματα, ποτάμια, παράκτιες περιοχές, οδικούς άξονες και αντιπυρική προστασία εκτάσεων της ευρύτερης περιοχής Μήθυμνας-Πέτρας Διευθέτηση, διαμόρφωση καθαρισμός  χώρων, μεταφορά εκθεμάτων.    

Δήμος Λέσβου

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

5 μήνες

38

       Η διαδικασία της πρόσληψης των ανέργων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας τελεί υπό τον έλεγχο και την εποπτεία του ΑΣΕΠ το οποίο έχει ως αρμοδιότητα: α) την έγκριση της ανακοίνωσης πρόσληψης, β) τον έλεγχο της νομιμότητας των πινάκων κατάταξης και γ) την εξέταση των ενστάσεων των υποψηφίων.         Η ανακοίνωση της έναρξης της διαδικασίας πρόσληψης αναμένεται μετά της  15/03/2012 και θα αναρτηθεί στην  ιστοσελίδα του φορέα www.visitmolyvos.com , στους πίνακες ανακοινώσεων του φορέα, θα σταλεί στον Δήμο Λέσβου και Λήμνου για να τον κοινοποιήσει σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα των Δήμων  καθώς και στα γραφεία του ΟΑΕΔ, , ενώ παράλληλα θα εκδοθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης.  Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την ημέρα ανάρτησης της ανακοίνωσης προσλήψεων. Προκειμένου να υπάρξει ομαλή ροή στην έκδοση δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι άμεσα να εφοδιασθούν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης) από τους οικείους Δήμους.          Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.epanad.gov.gr& www.asep.gr και στην ιστοσελίδα του φορέα περιέχονται γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα κατά περίπτωση υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ, Εκκαθαριστικό Σημείωμα, Βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής σε ισχύ (για ανέργους που ανήκουν στην ομάδα ΑμεΑ), Τίτλοι σπουδών κ.λπ. Τα γραφεία του Φορέα βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Μήθυμνας και είναι ανοιχτά τις καθημερινές από τις 10:00πμ – 14:00μμ.

--------------------------------------

κάντε like στην επίσημη σελίδας του Lesvosnews στο Facebook

--

Μοιράσου το άρθρο!